japanke na petu

Modna kombinacija kao iz 90-ih: Kendall Jenner najavljuje povratak najkontroverznijih cipela ikada

04.06.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Povratak starih, već viđenih trendova zasigurno obilježava ovu modnu sezonu. Vidjeli smo doista brojne 'come backove', od kratkih topića, klompi, sakoa s naglašenim ramenima pa do haljina leopard uzorka, no nitko se nije nadao kako će se ovoga ljeta gradskim ulicama šetati u japankama na petu. Ne vjerujete? Pogledajte samo Kendall Jenner

Japanke na petu ponovno su na ulicama, i jako su trendi, pogotovo ako pitate Kendall Jenner koja ih je prošetala po Los Angelesu. Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice uputila je na košarkašku utakmicu koju su igrali LA Lakersi protiv Phoenix Sunsa, i tom prigodom pod kalifornijskim suncem se prošetala u japankama na petu.

Model četvrtastog oblika, u crnoj boji i sa srednje visokom potpeticom kao da je iskočio iz modnog ormara 90-ih. Cijeli stajling kao da je bio inspiriran 90-ima, pa je tako Kendall, koju se smatra 'it' djevojkom, prošetala u crnim kožnim hlačama visokog struka te kratkim topićem koji su dodatno istaknuli njezinu vitku figuru.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Crne, lakirane japanke prvi modni povratak doživjele su tijekom ljeta 2019. godine kada su ih nosile goto sve poznate dame, od Kim Kardashian pa do Katie Holmes. Bilo ih je nemoguće izbjeći, a sada, ako je za suditi po modnom odabiru Kendall Jenner, čijem stilu se mnogi dive, japanke s potpeticom se vraćaju na modnu scenu.