OMILJENA OBUĆA

Najudobnije ljetne sandale nikad ne izlaze iz mode, a nema tko ih ne nosi

03.07.2019 u 19:31

Bionic
Reading

Nakon drugog dana Wimbledona najstariji sin Victorije Beckham, Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana Cross viđeni su u jednom londonskom restoranu. Nakon što je završio s večerom par je držeći se za ruke napustio restoran, probijajući se između znatiželjnih paparazza, a nama su za oko zapele već dobro poznate espadrile koje je lijepa manekenka nosila toga dana

Prohodali su u prosincu prošle godine, ekspresno se počeli pojavljivati na društvenim događanjima te su postali nerazdvojni. Brooklyn Beckham i Hana Cross svaki slobodni trenutak provode zajedno, a unatoč brojnim fotografijama koje potkrijepljuju napise o tome kako je njihova veza toksična te puna suza i svađa, par je u posljednje vrijeme čini se primirio strasti.

Brooklyn i njegova odabranica viđeni su kako izlaze iz restorana Sexy Fish u Londonu, držeći se za ruke i s osmijehom na licu. 22-godišnja manekenka na sebi je nosila ležerne traperice ravnog kroja koje su pri dnu zarolane te crni crop top, a cjelokuapn stajling je začinila crnom bomber jaknom, torbicom i udobnim espadrilama na punu petu s potpisom brenda Castañer.

Naime, špagerice s potpisom ovog brenda omiljeni su par obuće vojvotkinje Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridega Castañerove espadrile na petu nosi kad god stigne, a posebice za slobodno vrijeme kao što su obiteljski izleti u prirodu ili ležernija službena događanja poput nedavnog otvorenja kraljevskog vrta u centru Londona.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja Kate toliko obožava ove cipele da ih je nedavno nosila u prisustvu kraljice Elizabete II., znajući da kraljica ne podnosi kada članice kraljevske obitelji nose pune pete.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iste espadrile obožava i Meghan Markle. Vojvotkinja od Sussexa nosila je espadrile u crnoj boji tijekom službenog posjeta plaži Bondi u Sydneyu, u listopadu prošle godine. Pretpostavlja se kako je Meghan zavoljela ove cipele zbog šogorice Kate Middleton koja ih se ne odriče već godinama.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolski brend Castañer godinama je postao prvak u proizvodnji espadrila na petu. Mnogi ne znaju da su Lorenzo i Isabel Castañer kasnih 60-ih za modnu kuću Saint Laurent dizajnirali prve epadrile na petu koje su potom ostvarile ogroman uspjeh na modnoj sceni i upisale se u povijest.

Naime, Yves Saint Laurent je Castañerove sreo na njihovom štandu nakon duge potrage za nekim tko bi za njegovu francusku modnu kuću mogao izraditi espadrile na petu.

Danas je Castañer dobro poznati brend. Svoju prvu trgovinu otvorili su u Barceloni 1994., a potom su uslijedile i trgovine u Madridu, Parizu, Saint Tropezu i Tokyju.

'Kombinacija intuicije, predanog rada i entuzijazma, utjecaja na različita tržišta i naša suradnja s utjecajnim brendovima drže nas na čelu modne industrije iz godine u godinu. To nam je svakodnevni izazov, no na budućnost gledamo s entuzijazmom i odlučnošću da se držimo svojih vrijednosti', stoji na stranici brenda.