šest sjajnih stajlinga

Najtrendi džemper ove sezone: Nosiv je gotovo sa svime, a svakoj kombinaciji daje vrlo chic izgled

27.10.2021 u 08:51

Bionic
Reading

Neki jesenski stajlinzi toliko su divni da ih jednostavno poželite nositi svaki dan. Poput, na primjer, kombinacije traperica i džempera na prugice. Međutim ovaj trendi jesenski komad ne pristaje samo uz traper; neodoljivo se slaže s klasičnijim hlačama, kožnom suknjom ili pak omiljenim tajicama

Prugasti džemper apsolutno je neodoljiv modni komad. Ne samo da izgleda ležerno, već je i super udoban te se može kombinirati na mnogo načina – predstavlja savršeno svestrani komad za hladnu sezonu. Aposlutni su jesenski hit, a nijedna nije ljepša ni poželjnija od one s potpisom brenda Totême, koja se našla među top 10 najtraženijih komada.

Zbog toga ni ne čudi činjenica kako je model ovog džempera u Zari i Arketu privremeno bio i rasprodan. Prugasti džemper vrući je trend ove sezone i komad koji će podignuti baš svaki jesenski stajling, a za inspiraciju svakako će vam dobro doći ovih šest sjajnih modnih kombinacija.

  • +10
Prugasti džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Džemper s prugicama, traperice, baloner i balerinke

Moglo bi se reći da je ovo vječna klasika, a kombinacija traperica i džempera uvijek je dobrodošla. U jesen i zimu prugasti džemper nosimo uz svijetle traperice ravnih nogavica, baloner i balerinke. Ovo je vrlo jednostavan, a opet elegantan izgled sjajan je izbor, pogotovo kada se rano ujutro morate brzo spremiti i nemate vremena analizirati sadržaj ormara.

Džemper s prugicama, košulja, hlače i platnene tenisice

Možete li nositi traperice svaki dan? Naravno, no i platnene hlače imaju svoje čari. Ravnog kroja, ne samo da izgledaju super elegantno, već su i stvarno udobne za nošenje. Izgledaju posebno cool u kombinaciji s bijelom bluzom i platnenim tenisicama. Za toplijih dana pulover jednostavno prebacite preko ramena i uživajte u casual jesenskom stajlingu, za hladnijih dana pulover jednostavno odjenite preko košulje dopuštajući da rubovi ležerno proviruju.

Džemper s prugicama, tajice i loaferice

Ove sezone posebno volimo tajice, a veliki hit su modeli s trakicom koja se podvlači ispod stopala. Bilo s tunikom, sakoom od tvida ili prugastim puloverom ove udobne hlače bez problema mogli bismo nositi svaki dan. Posebno dojmljivo izgleda kombinacija tajica, prugastog pulovera i loaferica – tako ležerno i jednostavno, a opet tako efektno.

Džemper s prugicama, kožna mini suknja i čizme na vezanje

Mini suknje jedan su od najvećih i najpoželjnijih trendova ove sezone. Kombinacijom s džemperom s prugicama dva vruća trenda spajaju se u odličan stajling. Ipak, svaki komad ovog stajlinga savršeno dobro funkcionira i zasebno. Čizme na vezanje savršeno zaokružuju ovaj izgled te mu daju posebno chic prizvuk.

Prugasti pulover, kratke hlačice i čizme preko koljena

Prugasti džemper u kombinaciji s kratkim hlačama i čizmama preko koljena savršena je simbioza elegancije i ležernosti. Ovaj model džempera daje jesenskom trendovskom izgledu određenu hladnoću, a da pritom ne umanjuje dozu chica, zbog toga je ova odjevna kombinacija prikladna kao svakodnevna, ali i kao večernja varijanta.

Prugasti džemper, crna majica i kožne hlače

Ako pratite trendove, ono što svakako morate imati u ormaru su kožne hlače. Trenutno su vrlo popularni modeli ravnih nogavica te se mogu kombinirati na različite načine. S kožom se savršeno slaže upravo prugasti džemper – ležerno prebačen preko ramena ili vezan u struku, daje zanimljiv kontrastni izgled.