SPOJILA NESPOJIVO

Modna igra Nikoline Ristović: Na ovom stajlingu pozavidjela bi joj i sama Carrie Bradshaw

18.10.2019 u 20:10

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović već je odavno pokazala kako je za nju moda igra i ne ustručava se odjenuti kombinacije koje bi na nekom drugom izgledale katastrofalno, no njezin stav i energija koju širi pretvaraju nespojivo u nevjerojatno spojivo

Nakon što se vratila iz Milana, gdje je oduševljavala modnim kombinacijama u kojima je pratila modne revije na tamošnjem Fashion Weeku, voditeljica Nikolina Ristović predahnula je od svega u Beogradu. Na svom Instagram profilu pohvalila se kako provodi dan u društvu svoja dva psića, no umjesto preslatkih čupavih stvorenja, u prvi je plan i ovoga puta došla njezina modna kombinacija.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Njezin baloner, koji je praktičan jesenski izbor, u trenutačno je jako popularnom kariranom uzorku, pomalo oversized kroja, što je ove sezone također poželjno, a sličan baloner nedavno je nosila i Katie Holmes.

Nikolina Ristović i ovoga se puta uspješno poigrala modnim trendovima, točnije karo uzorcima te odlično spojila nespojivo - karirani uzorak balonera u smeđim i tamnoplavim tonovima s kariranim uzorkom suknje u crveno, bijelo i tamnoplavim tonovima - igrajući tako na ove sezone itekako poželjnu kartu modnog minimalizma.

Uz cijelu kombinaciju odlično je uklopila tirkizne slingback štikle s efektnim ukrasima od cirkona, slične onima s potpisom Manolo Blahnika kakve je nosila i Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad', a upravo ona na ovom bi stajlingu zasigurno pozavidjela Nikolini Ristović, koja kao da je stigla sa seta popularne serije.