TRAŽENI MODEL

Najpopularnije sandale prošloga ljeta i dalje dominiraju modnom scenom

16.07.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Takozvane sandale Loupe s potpisom britanskog brenda Dune prošloga ljeta postale su ogroman hit na modnoj sceni, a u novoj ljetnoj sezoni potražnja za ovim specifičnim modelom i dalje ne jenjava

Za modele sandala Loupe, čija cijena iznosi oko 650 kuna, očekuje se da će nalik prošlom ljetu ponovno nestati s polica trgovina. Veliku popularnost sandale s potpisom britanskog brenda Dune ponajviše mogu zahvaliti sličnosti sa sandalama Oran luksuznog brenda Hermès, a njihov jednostavan dizajn i udobnost čine ih podjednako poželjnima i u aktualnoj ljetnoj sezoni.

  • +4
Sandale Loupe brenda Dune London Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Predstavljeni 2018. godine u klasičnom spektru boja, modeli u smeđoj i crnoj boji prošlog ljeta šest puta su vraćani u ponudu zbog ogromne potražnje, a njihov kreator ove sezone odlučio ih je ponuditi u nekoliko novih nijansi i uzoraka.

Njihov kultni status u modnom svijetu dovoljno potvrđuje činjenica da je postojala lista čekanja od tisuću ljudi za modele u znaku leopard i zmijskog printa te za crvene i traper inačice, koje su predstavljene svijetu početkom godine.

'Na vrhuncu ljetne sezone jedna od svakih šest fotografija kupaca koji su nas označili na Instagramu sadržava sandale Loupe. Svaki tjedan od travnja do lipnja 2018. godine one su bile najprodavaniji model obuće u našoj web trgovini, a termin 'Loupe' bio je najtraženija stavka na našim stranicama od svibnja do srpnja 2018.', ističe glasnogovornik britanskog brenda.

Osim britanskog brenda Dune, vlastitu verziju skupocjenih sandala Oran s potpisom Hermesa ili modela Nu Pieds brenda Saint Laurent ponudile su brojne high street trgovine na čelu s popularnim španjolskim brendom Zara, koji se u svoju ljetnu modnu ponudu uvijek trudi uvrstiti ove specifične sandale skupocjenog izgleda.

  • +13
Sandale koje uvijek izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije