BEAUTY PREPORUKE

Najljepši crveni ruževi koje vrijedi imati u svojoj kozmetičkoj torbici

10.08.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Crveni ruž definitivno je beauty klasik koji nikad nije i nikad neće izaći iz mode. Njime je moguće postići izgled buntovnice, seksi zavodnice ili chic dame, obzirom da se lako prilagođava raznoraznim stajlinzima i make up opcijama, a jedino pravilo kojeg biste se trebali pridržavati kada koristite crveni ruž je da u tom slučaju oči šminkate vrlo decentno, obzirom da je crvena boja sama po sebi vrlo upečatljiva

Čak i ako niste pretjerana ljubiteljica šminke, malo maskare, korektora i crvenog ruža u trenu će transformirati vaše lice i osigurati vam dozu glamura. Modni stručnjaci često crveni ruž izdvajaju kao 'must have', a mi se moramo složiti s njima.

Ljubitelji crvenog ruža znaju koju moć posjeduje. No, na tržištu postoji niz opcija koje jednima mogu savršeno odgovarati, a drugima baš i ne. Sve ovisi o vašem tonalitetu kože, obliku i punoći usana, boji kose, ali, naravno, i o vašim osobnim preferencijama.

Neki vole jarko crvene nijanse, dok drugi biraju zagasitu crvenu, jedni vole sjajne ruževi, dok drugi biraju isključivo mat nijanse. Ako se ne možete odlučiti između mat i sjajnog crvenog ruža, naš savjet je da na cijelu površinu usana nanesete mat ruž, a potom na sredinu usana malo sjajnog ruža te ga potom prstima utapkate, kako bi usne dobile dimenziju te kako bi se manje sušile.

Toplijim tonovima kože odlično pristaju crveni ruževi koji vuku na narančasto (koraljne nijanse), dok hladnim tonovi kože laskaju crveni ruževi koji u sebi imaju plavi podton. No nemojte da vas 'pravila' sputaju da eksperimentirate. Mi imamo nekoliko prijedloga s kojima sigurno nećete pogriješiti, a koje obožavaju žene diljem svijeta.