raj za šopingholičarke

Najljepše torbe za svačiji džep od kojih zastaje dah

21.10.2017 u 14:00

Bionic
Reading

Modni trendovi prepuni su iznenađenja, a mi ih uvijek iznova rado dočekujemo. Ova će zima biti šarenija no ikad jer modni virtuozi pripremili su nam raskoš kakvu se ne pamti. Osebujni modeli torbi preplavili su trgovine, a mi smo odabrali one najljepše od kojih će vam zastati dah

Ako se ženu pita, cipela i torbi nikad nije dosta. Ukoliko ste propustili naš odabir ovosezonskih gležnjača za svačiji ukus i džep koje se nude u trgovinama, kliknite ovdje i saznajte gdje kupiti najljepše modele.

No uz savršen par gležnjača ili pak bajkerskih čizmi, za kojima su se ove jeseni pomamile trendseterice, morate imati i savršenu torbu na kojoj će vam pozavidjeti ostale fashionistice.

Maštovitih torbica na policama trgovina ne nedostaje pa se tako ove sezone nose modeli ukrašeni biserima, cvijećem, šljokicama, krznom, kariranim uzorcima, jarkim bojama i upečatljivim motivima.

  • +98
Najljepše torbe od kojih zastaje dah Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Brojni su high street brendovi otišli toliko daleko da su u sklopu najnovijih kolekcija ponudili gotovo identične modele poput skupocjenih dizajnerskih torbi, pa je tako Zara ponudila svoju verziju torbe Jil Sander, koja nalikuje na papirnatu vrećicu za peciva, a Mango je ljubiteljicama mode predstavio gotovo identičnu torbu poput one s potpisom Balenciage.

Kako bismo vam pomogli u pronalasku idealne torbe kojom ćete osvježiti garderobu i podignuti zimske stajlinge, pronašli smo umjesto vas najljepše modele, među kojima ćete zasigurno naći svog favorita.

Zavirite u galeriju najljepših torbi za svačiji džep i pripremite se, jer ovi će vas primjerci ostaviti bez daha!