na crvenom tepihu

Najljepša žena Hollywooda zablistala u bijelom od glave do pete

04.08.2021 u 10:59

Bionic
Reading

Slavnu australsku glumicu mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a Margot Robbie sada je sve ostavila bez riječi svojom pojavom na crvenom tepihu

Na svečanoj premijeri filma ' The Suicide Squad' održanoj u Los Angelesu Margot Robbie odlučila je preskočiti tradicionalnu glamuroznu haljinu te je odjenula kombinaciju hlača i topa čiji dizajn potpisuje Chanel. Glumica je već godinama vjerna ovoj prestižnoj modnoj kući te njihove kreacije vrlo često odabire za javna pojavljivanja, a ovoga puta pošlo joj je za rukom postići nešto što je u modnom stajlingu poprilično teško – besprijekorno zablistati u bijelome od glave do pete.

Za fantastičan izgled 31-godišnje glumice uvelike je zaslužna stilistica Kate Young, jedna od najutjecajnijih u Hollywoodu s kojoj Margot surađuje već nekoliko godina. Iako Margotna kombinacija na prvi pogled djeluje kao kombinezon, zapravo se radi o tri odvojena modna komada.

S jedne strane tu su hlače visokog struka i opuštenog kroja s ukrašenim remenom, ali najupečatljiviji dio stajlinga svakako je 'crossover' top, odnosno kratki top na preklope i vezanje također ukrašen biserima. Ispod topa Margot je odjenula uski bijeli bodi koji prijanja uz tijelo. Svi odjevni predmet ove upečatljive kombinacije pripadaju Chanelovoj kolekciji Cruise 2022, a sofisticiran stajling Margot je zaokružila bijelim otvorenim sandalama modne kuće By Far.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: PictureLux / The Hollywood Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Od modnih detalja našle su se tu efekte naušnice u obliku srca, a Margotina šminka bila je inspirirana 90-ima, a taj detalj otkrila je njezina šminkerica Pati Dubroff objavom na društvenim mrežama definirajući Margotin izgled 'u stilu supermodela 90 –ih'. Margot je za ovu priliku, baš kao što je uobičajeno za njezino javno pojavljivanje, odlučila raspustiti kosu, s razdjeljkom na sredini.

Margot su se na crvenom tepihu pridružili njezini kolege glumci John Cena, koji je na premijeru stigao odjeven kao njegov lik Peacemaker, a premijeri su nazočili i Storm Reid, Joel Kinnaman i njegova partnerica Kelly Gale te Kate Beckinsale.