UVIJEK DOTJERANA

Najljepša švedska princeza ponovno očitala modnu lekciju

12.06.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Elegantna i profinjena švedska princeza Sofia osim svojom nevjerojatnom ljepotom oduševljava sjajnim modnim stilom, a titulu najbolje odjevene članice kraljevske obitelji ponovno je opravdala tijekom svog posljednjeg angažmana

Za razliku od dama na britanskom kraljevskom dvoru, švedske princeze njeguju manje pretenciozan stil, ali svojom se elegancijom i gracioznošću uvijek uspiju istaknuti.

Tako je bilo i kada je u ponedjeljak princeza Sofia stigla na sveučilište Sophiahemmet University gdje je održana svečana dodjela diploma.

  • +2
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

33-godišnju princezu smatraju jednom od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji u Europi, a titulu je opravdala i ovoga puta kada je odjenula zelenu haljinu midi dužine s potpisom L.K Bennetta, jednog od omiljneih brendova Kate Middleton.

Riječ je o haljini čija cijena iznosi oko 2.500 kuna. Bijeli cvjetni uzorak koji se isprepliće po čitavoj dužini haljine i biserni gumbi dali su kreaciji posebnost, a lijepa princeza uz sve je kombinirala nude tonove klasičnih salonki i torbice sa zlatnim remenom koju je prebacila preko ramena.

Atraktivna Šveđanka, supruga princa Carla Phillipa, može se pohvaliti i skladnom linijom, zbog koje se tijekom prošlosti bavila i modelingom.

  • +23
Princ Carl Philip i princeza Sofia na Swedish Sports crvenom tepihu u Stocholmu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia