ZANOSNA BRINETA

Najljepša supruga Eura obara s nogu u bikiniju

15.07.2016 u 22:18

  • +12

Ludivine Sagna

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mediji su je proglasili najljepšom suprugom nogometaša na nedavno održanom Europskom prvenstvu u nogometu, a Ludivine Sagna na plaži u Miamiju bila je pravi magnet za poglede u crvenom bikiniju

Prekrasna brineta na obiteljski odmor s djecom i suprugom, braničem Manchester Cityja Bacaryjem Sagnom uputila se preko Bare te je na plažama Miamija uživala u čarima ljeta i relativnoj anonimnosti.

Ludivine je bila magnet za poglede u žarkocrvenom bikiniju koji je naglašavao njezine raskošne obline. Neopterećena 27-godišnja ljepotica u morskim radostima uživala je sa sinovima i suprugom bez traga šminke, čime je do izražaja došla njezina prirodna ljepota. Obična šilterica i sunčane naočale te karirana košulja njezin su oufit za odlazak na plažu.

Ludivine je nedavno za Paris Match priznala da je suprugova slava i novac nisu promijenili te da je i dalje ista ona Ludivine, djevojka sa sela.

Očaravajuća brineta otkrila je da dolazi iz sela sa svega 50 stanovnika i da joj je najteže palo preseljenje u Englesku. U međuvremenu je postala televizijska voditeljica i priznaje da uživa u svom poslu: 'Ne radim to zbog slave, već zato što stvarno volim taj posao.'