KRALJICA CRVENOG TEPIHA

Pored predivne Cate Blanchett u senzacionalnoj haljini nitko nema šanse biti zapažen

11.05.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Australska glumica Cate Blanchett po mnogima je jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, a svaki njezin outfit je uvijek s puno stila

Lijepa Australka kojoj bi rijetko tko dao 48 godina poznata je po svojim elegantnim stajlinzima koji redovito plijene pozornost i izazivaju divljenje modnog svijeta.

Cate Blanchett, koja ove godine predsjeda žirijem 71. filmskog festivala u Cannesu, zadivila je na crvenom tepihu u predivnoj šarenoj kreaciji asimetričnog kroja ukrašenoj remenom koju potpisuje dizajnerica Mary Katrantzou i zanimljivim cipelama trendi zašiljenih vrhova.

  • +10
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Hvaljena glumica efektan je look zaokružila odličnom frizurom i diskretnim make upom koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

Inače, Cate je pokazala i kako ne bježi ni od modne reciklaže pa je nedavno u Cannesu nosila haljinu koju je imala 2014. na dodjeli Zlatnih globusa.

  • +15
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o haljini brenda Armani Privé u kojoj se slavna oskarovka pojavila na dodjeli Zlatnih globusa 2014. godine kada joj je uručena nagrada za najbolju glumicu u drami 'Jasmine French'.

Blanchett je reciklirala svoje izdanje s tadašnje dodjele Zlatnih globusa i ne zbog toga što dobro izgleda u navedenoj kreaciji već kako bi iskazala podršku Green Carpet Challengeu (GCC) - održivoj modnoj inicijativi filmske producentice Livie Firth.

  • +5
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Od couture komada do običnih majica, odlagališta su puna odjeće koja je nepotrebno odbačena. Osobito u današnjim klimatskim uvjetima, čini se namjernim i smješnim da se takva odjeća ne njeguje i nanovo nosi', kaže Cate.