S NJIMA NEĆETE POGRIJEŠITI

Najdraži izbor za ljetne dane: Sedam modela sandala koje trendseterice još uvijek bez prestanka kupuju

17.08.2020 u 14:24

Bionic
Reading

S početkom toplih dana bilo je jasno da su trendseterice prigrlile trendove o kojima smo mjesecima ranije slušali sa svih strana. Modni stručnjaci najavili su veliku popularnost raznoraznih trendova i modnih pravaca, a kada je riječ o cipelama, naglasak su sve vrijeme stavljali na sedam modela sandala kojima su predviđali svjetlu budućnost - i bili su potpuno u pravu. Ovo su najtraženije sandale sezone

Postoji neka neraskidiva veza između žena i cipela. Mnoge su žene jedva dočekale ljetne mjesece da iz čizmi uskoče u sandale, no kao i uvijek, prije šopinga vrijedilo je pronjuškati bespućima interneta i istražiti koji modeli sandala su ove sezone 'out', a koji 'in'.

Ponuda sandala bogatija je nego ikad. Obzirom da u vrijeme koronakrize kupujemo manje nego inače, na policama high street trgovina uistinu je moguće pronaći hrpu prekrasnih modela sandala idealnih za sve prigode, od plaže do vjenčanja. Sudeći po trenutno najpopularnijim modelima sandala, udobnost je i dalje visoko na listi prioriteta modnih kupaca, a nova modna sezona iznjedrila je nekoliko favorita.

Trendseterice i dalje neumorno kupuju sandale koje su nam modni vizionari najavili kao vodeći trend sezone. U tu kategoriju možemo svrstati čak sedam modela koji su preplavili police trgovina.

Flatforme

Japanke

'Ružne' sandale

Minimalističke sandale s tankim remenčićima

Sandale na vezanje

Sandale u pastelnim tonovima