BEAUTY SAVEZNICI

Najbolji serumi za trepavice uz koje ćete zaboraviti na omiljenu maskaru

30.11.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Serumi namijenjeni postizanju dugih i gustih trepavica posljednjih godina postali su vrlo trendi proizvod u beauty svijetu, a da su guste trepavice itekako tražene, dovoljno govori i popularnost njihove ugradnje

Samo na gornjem kapku imamo 100 do 150 trepavica koje su raspoređene u tri reda dok ih na donjem imamo oko 100. Sve u svemu, riječ je o pristojnom iznosu, no uvijači za trepavice, maskare i različiti proizvodi za uklanjanje make-upa naprežu ih, stoga im je potrebna dodatna podrška kako ne bi otpale ili prestale rasti. U ovom slučaju serumi za trepavice su nužni beauty proizvodi, a ovih sedam stručnjaci izdvajaju kao svoje favorite u očuvanju njihove gustoće i dužine bez pomoći maskare.

Revitalash - serum za trepavice

Kao i kosa, trepavice se suočavaju s problemom lomljenja. Serum se ovom problemu uspješno suprotstavlja i podupire zdrav izgled trepavice. Prilikom korištenja seruma pobrinite se da su vam kapci čisti i bez ulja kako bi učinak bio bolji.

M2 Beauté - serum za trepavice

Poput seruma brenda Revitalash, ovaj također obećava duže i gušće trepavice, a stvoren od hranjivih komponenata i kompleksa aktivnih sastojaka koji stimuliraju korijen trepavica i promiču njihov rast.

Orphica - serum za trepavice

Faza rasta trepavica otprilike traje 30 dana, a uz pravi serum navedeni proces možete ubrzati i ojačati ih.

KU2 - serum za trepavice

Ovaj serum uživa veliku popularnost u beauty zajednici, a sve što trebate je nanijeti ga na trepavice poput olovke za oči i voditi se pravilom 'manje je više'.

Nanolash - serum za trepavice

Duge, debele i guste trepavice bez pomoći maskare san su svake žene, a kako biste došli do željenih rezultata, u tome pomaže redovito i dosljedno korištenje seruma. Budući da ih na trepavice ne morate puno nanositi, proizvodi poput seruma su vrlo ekonomični. U pravilu je potrebno proći najmanje dva tjedna, a obično mjesec dana, prije nego što vidite prve rezultate.

Medipharma serum za trepavice

Ljekarne u svojoj zalihi također imaju izvrsne serume za trepavice. Općenito govoreći, sve serume za trepavice koža bi trebala dobro podnijeti i trebali bi biti dermatološki testirani. Kod proizvoda iz ljekarne ovaj segment ima prioritet. Jačanju trepavica i njihovom rastu pomaže komplet aktivnih sastojaka poput pantenola i hijaluronske kiseline.

Lancôme - serum za trepavice

Ovaj serum njeguje i revitalizira trepavice od korijena do vrhova, a često im je potreban zahvaljujući učestalom korištenju maskara, uvijača za trepavice i sličnih proizvoda koji ih naprežu.