MODNI ULOVI

Najbolji saveznik u hladnim danima: Pronašli smo najljepše pletene haljine koje su tek pristigle u trgovine

12.10.2019 u 12:49

Bionic
Reading

Osim zbog godišnjeg odmora i izležavanja na plaži, ljeto je većini omiljeno godišnje doba i zato što ne trebamo previše razmišljati o tome što ćemo odjenuti. Jednostavno navučemo haljinu, uskočimo u omiljene sandale i spremni smo za polazak. Upravo se zato mnoge žene rijetko odriču haljina u jesenskim i zimskim mjesecima, a na kraju krajeva - zašto i bi? Zavirili smo u trgovine i izdvojili najljepše modele pletenih haljina koje će vas grijati kada padnu temperature

Ako tijekom zimskih mjeseci izbjegavate nositi haljine, vrijeme je da to promijenite. Tople hulahupke i čizmice u kombinaciji s udobnom i toplom pletenom haljinom potaknut će vas da češće nosite haljine. Nije nepoznanica to da je pletivo najbolji saveznik u borbi protiv hladnoća, stoga se ne morate bojati da će vam u pletenoj haljini biti hladno.

Imajte na umu to da će vas haljine uskih krojeva koje prate liniju tijela još bolje grijati, što je sasvim logično, no to ne znači da biste trebali izbjegavati modele širih krojeva ili, primjerice, predimenzionirane haljine koje skandinavske trendseterice obožavaju nositi na traperice i hlače.

Na spomen pletenih haljina mnogi odmah pomisle na one 'bapske', koje možete isfurati samo za plac, ali to je daleko od realnosti. Zavirite li u trgovine, primijetit ćete da su vješalice prepune ženstvenih i nosivih modela, pa čak i onih vrlo elegantnih, koje možete nositi za svečane prilike poput vjenčanja i krstitki.

Ove sezone izdvajaju se haljine s puf rukavima pa će ovaj trendi detalj krasiti i haljine od pletiva, dok će, kada je dužina u pitanju, najpopularnije biti haljine midi i maksi krojeva, a pitate li se uz koju obuću ih je najbolje kombinirati, modni stručnjaci predlažu zgužvane čizme, kaubojke ili combat čizme koje će ove sezone biti apsolutni must have.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje smo pletene haljine pronašli na policama popularnih trgovina te pronađite omiljene komade kojima ćete upotpuniti svoj jesenski ormar.

  • +19
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo