odličan izbor

Najbolji modeli čizama s blok petom: Zbog njih ove zime ne morate žrtvovati ni udobnost ni stil

23.11.2021 u 06:52

Bionic
Reading

Baš kao ravne sandale ljeti i tenisice u svako doba godine, čizme s blok petom najudobniji su, ali i stilski najbolji izbor u zimskim mjesecima. Modeli ovih obožavanih čizama odišu stilom i sjajno se slažu s gotovo svakim komadom odjeće iz ormara, prvenstveno sa svim novim jesenskim stajlinzima koji čekaju svoj sezonski debi

Bilo da su izrađene od antilopa, glatke ili pak umjetne kože s kroko teksturom, najbolji modeli čizama s blok petom variraju od minimalnih i elegantnih do čvrstih i otpornih na najizazovnije vremenske uvjete, no s jednom bitnom zajedničkom karakteristikom: svestranošću. Bez obzira koji model imate u ormaru, gotovo svaka čizmica s blok petom može u trenu prijeći iz ležerne u elegantnu - sve ovisi o stajlingu.

Ako ste vječna klasičarka s ljubavlju prema bezvremenskim modelima cipela, čizme s blok petom u crnoj ili smeđoj koži čistih linija bit će pun pogodak. Isto vrijedi za modele izrađene od antilopa, bilo da se radi o onima do gležnja ili pak visine do koljena. Uz ležerne odjevne kombinacije, kao što su traperice ili casual haljina lepršavog kroja, sjajno će se slagati modeli s elastičnom bočnim umetcima ili pak oni sa slojevitom petom. Isto tako, beskompromisni ljubitelji ravne obuće 'past' će pred modelima s ultra niskom petom, koji će pružiti sličnu lakoću i udobnost, no uz malo više sjaja. Kada težite eleganciji, viša blok peta sjajno će naglasiti siluetu, a pri tome pružiti sate beskrajne udobnosti. Šetnja gradom ili čak odlazak na izlet bit će pak nevjerojatno topao i udoban uz meke puffy modele s pravim zimskim potplatima koji će omogućiti stabilnost, ali i dozu stila.

  • +36
Čizme s blok petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Složit ćete se, čizme s blok petom jedan su od onih savršenih modela cipela, a uz doista velik izbor vrlo je lako pronaći jedan za svaki stil i priliku. Bacite oko na ove modele i pokušajte odabrati samo jedan par.

Crne čizme s blok petom

Bez obzira na stil i ukus, čizma koja svakako zaslužuje svoje mjesto u svakom ormaru ona je od crne kože. Svejedno je preferirate li modele koji sežu tik do gležnja, one visoke do koljena ili pak izrađene od brušene kože – crne čizme s blok petom klasika su koja nikada ne izlazi iz mode.

Smeđe čizme s blok petom

Još jedan ključni bezvremenski i neodoljivo klasičan model na odjelu čizama s blok petom modeli su u smeđoj boji. Od dubokih čokoladnih tonova do žućkastih i nijansi cimeta – izbor je doista sjajan.

Kožne čizme s blok petom

Dobre kožne čizme jedan su od statement komada, nezamjenjiv od prvih dana jeseni pa sve do ranih proljetnih. Kožne čizme s blok petom vrlo su dobra modna investicija, a za svakodnevne modne kombinacije pogodni su modeli koji sežu do gležnja dok su oni do koljena dobar elegantniji izbor.

Modeli od brušene kože

Čizme od antilopa uvijek se povezuju s luksuznim izgledom, a garderobu svakako prvo opremite modelima u klasičnim bojama, poput crne i smeđe, zatim se odvažite na hrabrije varijante i začinite stajlinge modelima bordo i zelene boje ili pak onima ciglaste crvene nijanse.

Čizme s niskom blok petom

Bilo da ste vjerni isključivo ravnoj obući, bilo da vam je potreban dodatni par čizama čiji je izbor prije svega pragmatičan, mikro čizme s blok petom rješenje su za svaku prigodu. Odlikuju ih lakoća i udobnost nošenja, a mogućnost izbora doista je velika – od modela koji sežu do koljena pa do gležnjača od kože ili antilopa.

Čizme s visokom blok petom

Nisu sve blok pete jednake. Neke su visoke sedam, pa čak i deset centimetara – dovoljno da oduševe i najzagriženije ljubiteljice visokih potpetica.

Gležnjače s blok petom

Gležnjače su daleko najobožavanije i najsvestranije cipele, a ovaj model svakako zaslužuje mjesto u svakom ormaru, posebice ako se u obzir uzme šarolikost izbora. Bez obzira na to je li vaša idealna verzija izrađena od antilopa ili kože, potražite modele ukrašene jedinstvenim detaljima kao što su deblji potplati peta koja se širi ili je pak dotjerana kroko kožom kako biste se stilski istaknuli.

Visoke čizme s blok petom

Visoke čizme uvijek odišu sofisticiranošću, a u kombinaciji s blok petom dobit ćete savršenu cipelu – istovremeno udobnu, a opet tako elegantnu. Bacite oko na modele koji sežu sve do koljena ili pak preko njega - oduševit će vas.

Praktični modeli s blok petom

Tko kaže da zimski mjeseci moraju značiti žrtvovanje stila, pogotovo ako ste fanatik što se tiče visokih potpetica. Čizme s blok petom spremne su za sve izazove i vremenske uvjete, samo pogledajte modele sa zimskim potplatima, krznenim detaljima i elastičnim umecima, a one izrađene od puffy materijala utažit će vašu glad za stilom i na najvećim minusima.