SELENA GOMEZ:

Najbolje se osjećam kad sam bez šminke

23.02.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Selena Gomez (19) vrlo brzo se nametnula kao novi modni uzor mnogim tinejdžericama. U čemu je tajna stila ove simpatične glumice i pjevačice?

Američki E!, specijaliziran za svijet šoubiza, krajem prošle godine uvrstio je Selenu među top 10 modnih kraljica u 2011. Iako su se mnoge slavne face okušale u modnom svijetu, ova poduzetna djevojka rođena u Teksasu s velikim je uspjehom pokrenula vlastitu modnu liniju Dream Out Loud koja je postala velik hit u SAD-u.

Nije ni čudo, jer ta kolekcija predstavlja sve ono što se sviđa tinejdžericama i vrlo je nosiva.

Selena kaže da jako voli modu, no nije opsjednuta time da uvijek mora izgledati savršeno.

'Obožavam modu. Volim se igrati modom i isprobavati različite kombinacije. Uvijek nastojim biti drukčija. Naravno, iako mi se sviđa dotjerati se za svečane prilike, najbolje se osjećam kad sam doma bez šminke i kose svezane u rep. U slobodno vrijeme me možete vidjeti samo u običnim majicama i trapericama. Osim toga, obožavam starke, imam više od 20 pari. Luda sam za njima, a odlično idu uz tajice ili skinny trapke', kaže Selena koja se proslavila ulogom u seriji 'Wizards of Waverly Place', piše Female First.

Mlada glumica i pjevačica otkrila je da joj je na prvom mjestu udobnost te da od dizajnera najviše voli kreacije s potpisom Marchesa