modno recikliranje

Najbolje odjevena kraljica opet oduševljava: Kada vidite ovu haljinu bit će vam jasno zašto je Letizia od Španjolske nosi već treći put

02.07.2021 u 14:09

Bionic
Reading

Kraljica Letizia slovi za jednu od najbolje odjevnih, a njezinom stilu dive se mnogi. No, osim odličnih izbora modnih kombinacija, španjolska kraljica, koja obično poseže za domaćim, španjolskim brendovima, odlično reciklira već viđene stajlinge koje nosi i više puta. No, Letizia ponekad odjene i kreacije talijanskih i francuskih dizajnera, a sada je po treći put oduševila u efektnoj haljini Nine Ricci

Nakon što je prošle godine zbog koronavirusa otkazana, ovogodišnja dodjela nagrada Princess of Girona 2020. i 2021. u Barceloni s nestrpljenjem se čekala. Dodjeli je prisustvovala i španjolska kraljevska obitelj, kralj Felipe VI. i kraljica Letizia, a s njima su bile i njihove kćeri princeze Sofia i Lenor. Za ovu prigodu španjolska kraljica posegnula je za već provjerenim stajlinzima i modno oduševila. Naime, na prvoj večeri zablistala je u traper haljini naglašenog struka koju je prvi put nosila prilikom posjete Mozambiku.

Za drugu večer kraljica je ponovno reciklirala još jednu lijepu haljinu. Za nešto glamurozniji izgled odabrala je svjetloplavu haljinu iz kolekcije Nine Ricci za jesen/zimu 2017 i 2018. Istu tu haljinu kraljica je odjenula povodom 60. godišnjice Europa Pressa u svibnju 2017. Dvije godine kasnije Letizia ju je ponovno odjenula prilikom prijema kod predsjednika Perua, Martína Alberta Vizcarre Corneja, i njegove supruge Maribel Díaz Cabello.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinu ledene nijanse plave i sive boje krase francuski rukavi, gumbi na ramenima te suknja s asimetričnim rubom. Međutim, najefektniji detalj zasigurno su prišiveni metalni detalji u obliku zvijezda koje prekrivaju cijelu haljinu dajući joj doista poseban izgled.

I ovoga puta Letiza je remen naglasila tankim plavim remenom, istim kakav je prikazan i na modnoj pisti prilikom predstavljanja kolekcije. Kombinaciju je zaokružila odličnim srebrnim sandalama s remenčićima koje su djelo brenda Magrit. Što se tiče nakita, Letiza je nosila Bvlgarijeve naušnice od bijelog zlata dijamanata i akvamarina te prsten dizajnerice Karen Hallam od kojeg se ne odvaja.