talijanski dizajn

Kraljica Letizia po četvrti put reciklira odličnu midi haljinu kakvu ćete sigurno poželjeti u ormaru

08.06.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po svom elegantnom stilu odijevanja, a njezine modne kombinacije nikada ne mogu proći nezapaženo. Tako je bilo i ovoga puta kada je u društvu supruga, kralja Felipea VI u Madridu obavljala brojne kraljevske dužnosti, za što je reciklirala odličnu tamnoplavu midi haljinu kratkih rukava

Uvijek pomno dotjerana španjolska kraljica Letizia vješto odabire haljine primjerene svakoj prigodi. Posljednjih dana raspored joj je posebno ispunjen pa je tako zajedno sa suprugom, španjolskim kraljem Felipeom VI održala godišnji sastanak s članovima Odbora Zaklade Princeze od Asturije, a nakon toga prisustvovala i neformalnom sastanku s predsjednikom Portugala Marcelom Rebelom de Soisom.

Tamnoplava midi haljina blago naglašenog struka bila je savršen odabir za tu prigodu. Jednostavan, a opet tako efektan kroj naglašavao je Letizijinu vitku figuru, a haljinu su krasili decentni ukrasi u vidu nježnih faldi i printa tamnoplavih leptirića. Dok je struk naglašavao remen od istog materijala, nabrani materijal i V-izraz odlično su razigrali prednji dio haljine.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dizajn ove jednostavne, ali tako efektne haljine nosive u doista različitim prigodama potpisuje modna kuća Bottega Veneta i predstavlja model haljine koji je doista dobro imati u ormaru. Premda je kraljica Letizia vjerna španjolskim modnim brendovima te u pravilu uvijek poseže za njihovim kreacijama, ponekad učini i kakav modni izlet te odjene odjeću drugih brendova.

Ovu haljinu talijanskog modnog brenda kraljica u ormaru ima već nekoliko godina, a kako joj modna reciklaža nije strana tako smo je u istoj kreaciji već imali prilike vidjeti nekoliko puta. Prvi put ju je odjenula u ožujku 2018. povodom lansiranja projekta digitalizacije u Santiagu de Composteli, a plavu haljinu kratkih rukava nosila je i godinu kasnije, a zatim i u rujnu 2020. godine povodom otvorenja izložbe Delibes.

Njegujući vrlo jednostavan i profinjen izgled kraljica nije pretjerivala s detaljima. Uz jednostavno raspuštenu kosu u ruci je nosila malu crnu torbicu i još jednom jasno poslala poruku kako je u modnom svijetu vrlo često manje zapravo više.