MODNA INSPIRACIJA

Najbolje ljetne kombinacije: Kada ne znate što odjenuti, spasit će vas ovih 10 odličnih stajlinga

01.08.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Iako je ljetna sezona donijela pregršt - što novih, što starih - trendova, kada nastupe ljetne vrućine, inspiracije za modno kombiniranje nekako ponestane. Kako biste uštedjeli vrijeme i izbjegli stajanje pred ogledalom razmišljajući o tome što odjenuti, ukradite ovih 10 odličnih stajlinga

Haljine, suknje, kratke hlače, topići ili udobne ljetne tunike – ljetnih modnih kombinacija doista je mnogo, a upravo ta šarolikost ponekad otežava izbor. Kako dolaskom vrućih dana ne biste ostali bez ideja što odjenuti, neka vam inspiracija i odličan back up plan bude ovih deset odličnih ljetnih stajlinga kojima je nemoguće pogriješiti. Svaki dan zablistajte u jednoj od odličnih kombinacija koje uključuju najveće trendove ove sezone.

Haljina koju ćete poželjeti stalno nositi

Za odlazak na spavanje, ležeran izlazak u grad ili odlazak na plažu ova je haljina nepogrešiv odabir. Najudobnija haljina sezone ujedno je najsvestranija – maksi kroj s pepita uzorkom i kaskadnim volančićima može se nositi s espadrilama, sandalama ili tenisicama.

Kratke lanene hlače

Poslovna žena sjajnog modnog ukusa Gala González odlično fura opuštenu eleganciju kratkih lanenih hlača. Ovaj odjevni predmet idealan je za djevojke koje traže formalnije kratke hlače od tradicionalnih hlačica od trapera. Kombinacija koja sigurno prolazi je laneni model s jednostavnim, a efektnim svilenim topom, idealna kada se želite dotjerati za ljetne noći.

Trendi mini haljina

Stilski dotjerana babydoll haljina ove sezone opet je u trendu, a novi modeli dolaze sa zanimljivim dodacima kao što su široki rukavi. Neki modeli, poput ovog kakav nosi model Gabrielle Caunesil, imaju nabran gornji dio, što je odličan trik za vizualno povećanje dekoltea. Nosite je uz elegantne sandale i nemojte se ustručavati poigrati bojama.

Osnova najboljeg ljetnog stajlinga

Ova modna kombinacija Allis Guijarro integrira najmoćnije ljetne komade: lanenu košulju, kratke hlače, top i espadrile. Ako prilikom pakiranja za odmor nemate puno mjesta te se morate ograničiti na osnovne komade nosive na različite načine, ovo je odličan komplet za gotovo svaku prigodu.

Izbor kojim nikada nećete pogriješiti

Ovaj stajling nije idealan ako želite iznenaditi svojim izgledom, ali ako želite igrati na sigurno i ne činiti greške, onda je savršen. Bijela haljina nezamjenjiv je dodatak ljetnoj garderobi, bez obzira na stil. Za grad ili plažu, kada ne znate što odjenuti i nemate puno vremena za razmišljanje, ova je haljina odlično rješenje. Kako biste malo razigrali ovu odjevnu kombinaciju, možete dodati nakit ili posegnuti za odvažnijim parom cipela.

Uparivanje modnih komada

Ova sezona donijela je trend modnih kompletića pa tako influencerice i slavne dame nose haljine u kombinaciji s jaknicama iste boje. No švedski model Elsa Hosk otišla je korak dalje i složila je odličnu ljetnu varijantu ovog trenda. Njezin lagan, ali nimalo jednostavan stajling sigurno neće proći nezapaženo. Uz suknju, badić i torbu iste boje nosi vrlo trendi japanke podebljanih potplata te široku košulju.

Stajling za ljetno vjenčanje

Modna stručnjakinja Darja Barannik mnoge je nadahnula ovim jednostavnim, ali elegantnim izgledom idealnim ako ste pozvani na ljetno vjenčanje. Cvjetna i volanima ukrašena ljetna haljina djeluje romantično i udobno, a chic izgled možete upotpuniti dodacima kao što je ljetni šešir s trakicama.

Košulja koju ćete nositi uz espadrile ili sandale

Iskoristite ljetne rasprodaje i nabavite košulja-haljinu jer ona nikada ne izlazi iz mode. Kao odlična inspiracija može vam poslužiti stajling francuske influencerice Julie Sergent, čija košulja-haljina s ravnim linijama, jednostavnom estetikom i prugastim printom predstavlja idealan ljetni izgled. Ako pak želite istaknuti siluetu, dodajte remen oko struka.

Trenirke se nose čak i ljeti

Trenirke, bilo u svojoj dugoj, bilo kratkoj verziji, odličan su dodatak ljetnoj garderobi. Ovaj najudobniji odjevni predmet predstavlja savršeni trendovski set za duge dane, u kojima niste sigurni kada dan počinje, a kada završava. Madridska stilistica i dizajnerica Lucía Cuesta sportski stajling podiže na višu razinu te jednostavnu trenerku nosi uz identičnu majicu, a za zanimljiv stajling zaslužan je pleteni šeširić te ove sezone vrlo trendi klompe.