TRENDI KOMADI

Najbolja investicija: Ovo su kaputi koji nikad ne izlaze iz mode, a mi smo izdvojili najljepše komade

23.11.2019 u 16:34

Bionic
Reading

Osim modela kaputa u klasičnoj crnoj, onih načinjenih od tvida ili vječitih kvadratića, unazad nekoliko sezona apsolutni su hit modeli u svim tonovima svijetlosmeđe - od boje devine dlake pa do toplih nota jesenskog lišća ili konjaka

Premda su smeđi kaputi dugo bili izvan fokusa modnih zaljubljenica, vratili su se nikad privlačniji pa ne čudi to da su ovaj trend s velikim oduševljenjem prihvatile mnoge poznate modne ovisnice.

Slavne trendseterice poput Jennifer Lopez, Emilije Clarke, Hailey Bieber ili sestara Hadid ne izlaze iz prekrasnih kaputa u nijansama smeđe, a koji izgledaju istovremeno klasično, elegantno i vrlo trendi.

  • +22
Poznate ljepotice u kaputima smeđih tonova Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upečatljive kapute u elegantnoj nijansi svijetlosmeđe prošetala je i nova modna ikona, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, dokazavši kako je ovaj trend nepobjediv klasik s kojim nema greške.

  • +31
Klasični kaputi u boji devine dlake Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Udobni i topli te u krojevima koji laskaju svakoj tjelesnoj građi, novi su predmet žudnje stajliš damica koje ih vješto uklapaju u svoje ovosezonske stajlinge kombinirajući ih s trendi maksi haljinama, suknjama ili udobnim trapericama. Kaputi ovakvih neutralnih smeđih tonova funkcioniraju jednako kao i modeli u crnoj ili sivoj pa ih bez problema možete nositi s velikim ovosezonskim hitom, robusnim 'martama', kaubojskim čizmama ili vječitim hitom kojeg se nikako ne možemo zasititi - bijelim tenisicama.

Budući da je smeđa sama po sebi neutralna, ako se odlučite za ovakve modele, nećete imati puno problema oko osmišljavanja svakodnevnih odjevnih kombinacija, poslovnih stajlinga, ali i večernjih outfita kad želite ostaviti wow dojam.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@parisfashionweek

Objavu dijeli The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Kaputi dolaze u različitim duljinama i krojevima pa će zadovoljiti sve ukuse, a kako nemaju rok trajanja, moći ćete ih nositi nekoliko sezona jer se radi o pravom modnom klasiku.

Osim toga, modeli kaputa u tonovima devine dlake ili konjaka savršeno se sljubljuju s dominantnim bojama poput fuksije, smaragdnozelene ili pak ljubičaste, što će brzo i lako u trenu podignuti svaki, pa i najdosadniji outfit. Stoga ako niste sigurni koji model odabrati u skorašnjem pohodu po trgovinama, slobodno investirajte u trendi kaput u toplim tonovima devine dlake ili konjaka i imat ćete idealan komad za nadolazeće hladne dane koji ćete moći nositi nekoliko sezona.