TAKEOFF CROATIA

Nagrađivani dokumentarac o ljepotama Hrvatske dobio svoj nastavak

11.04.2011 u 15:27

Bionic
Reading

Ashley Colburn, prošlogodišnja dobitnica nagrade Emmy za dokumentarni film 'Wow! Croatia' objavila je novi dokumentarni film naziva 'Takeoff Croatia' koji govori o hrvatskim turističkim atrakcijama

Nakon snimanja dokumentarnog filma 'Wow! Croatia' i osvajanja nagrade Emmy za njega, Ashley Colburn odlučila je snimiti i njegov nastavka pod nazivom 'Takeoff Croatia' u

koji je uključila sve turističke atrakcije koje nije prikazala u nagrađivanom filmu. Mlada Amerikanka i njezin kalifornijski tim pridružio se ribarskoj fešti, obišli su katedralu u Šibeniku, otkrili čari prekrasne Opatije, slapove Krke, ali i natjecali se u streličarstvu u Varaždinu te drobili grožđe u Međimurju.

Autorica filma, Ashley Colburn kaže kako, ovaj put, film pokazuje nešto novo i uzbudljivo – kulturu, pejzaže, te neke običaje koji se odvijaju tijekom turističke sezone - kao što su berbe i regate. 'Ovaj put sam vidjela nešto više od ove lijepe kulture i običaja te odlučila to snimiti i pokazati ljudima u SAD-u', kaže Ashley.

Dokumentarni film 'WOW! Croatia' novinara Ashley Colburn i Johna Needdena, snimljen u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, osvojio je prestižnu nagradu na dodjeli nagrada Emmy održanoj u Las Vegasu.

Takeoff Croatia
WOW! Croatia