BROJNE PREDNOSTI

Naglašava prirodnu ljepotu kose i pristaje svima: Ova tehnika šišanja postala je veliki hit

09.07.2021 u 15:42

Bionic
Reading

Tajna poboljšanog i zdravog izgleda kose zapravo se nalazi u njezinoj tehnici šišanja, a takozvano okomito šišanje, osim što slovi za veliki hit u frizerskom svijetu, naglašava prirodan izgled kose i laska svakom obliku lica

Kosa vam žudi za šišanjem? Idealno je vrijeme da isprobate okomito šišanje. Ova popularna tehnika šišanja kose, kao nijedna druga, naglašava njezinu prirodnu ljepotu.

S obzirom da kosa raste okomito, ova tehnika predstavlja organski način šišanja, istovremeno podržavajući prirodan izgled kose i prateći njezino prirodno kretanje i pad.

Kako otkrivaju frizerski stilisti, ova tehnika šišanja kose pristajat će svim tipovima kose, a može se primijeniti na način da posebno odgovara vašem obliku lica.

Ljepota ove tehnike šišanja kose leži i u njezinoj lakoći održavanja i stiliziranja kod kuće. Vaša će kosa biti 'sretna' i sama će vam dati odgovor kako biste ju trebali stilizirati. Prvenstveno je potrebno zatražiti od frizera da prati prirodan pad vaše kose. Ukoliko je kovrčava, neka ostane takva i dalje, a isto pravilo vrijedi za valovitu ili ravnu kosu.

  • +10
Frizure punđi Izvor: Profimedia / Autor: DEE CERCONE / EVERETT / LINDA WHEELER / EVERETT / PROFIMEDIA