FASHION GURU

Leonarda Boban pribjegla triku, kojeg bih savjetovao i damama s estrade - bolje da gledam turban nego njihove loše frizure

  • 18.10.2021 u 17:03

  • Bionic
    Reading

    Otkako se, nakon razvoda, Leonarda Boban vratila u Zagreb, rado je viđen gost na događanjima u gradu. A nakon što je prisustvovala humanitarnoj večeri, svojim osebujnim modnim stilom prošetala je i subotnjom špicom, a njezine kombinacije nisu promakle oku našeg Fashion Gurua

    Nedavno se bivša gospođa Boban poznatija kao Bobanica vratila u rodni kraj i naravno da je zainteresirala javnost, nije niti čudno s obzirom za koga je bila udana.

    Tako je, po novome gospođa Lončar, od kada se vratila u grad, bila pa na skorom svakom društvenom događaju, naslovnicama magazina i po showbiz portalima, tako da je stala uz bok ženama nogometaša, što još u braku ili rastavljenih, a znamo da ih domaća scena ima više nego pjevačica. U stvari kontinent drže žene nogometaša, a obalu pjevačice.

    Da ima stila već znamo odavno, nije sve najbolje što ona odjene, ali voli prije svega udobnu odjeću, a vidimo i praktičnu.

    Koliko ima posla s medijima nije niti čudno da je pribjegla triku koji je već i prije nosila. Turban. To bih savjetovao mnogim damama s estrade, bolje da gledam turban nego njihove loše frizure.

    NA RUŽIČASTOM DRUŽENJU

    Boja vina pristaje joj savršeno: Leonarda Boban svojom je pojavom još jednom ukrala svu pozornost

    Pogledaj galeriju

    Da zna što treba odjenuti i u kojoj prigodi dokazala je bordo iliti bojom crnog vina za večernji izlazak, a za dnevnu varijantu je bila ipak malo smjelija i kombinirala je dvije dosta jake boje i to je napravila uspješno.

    Poznati na zagrebačkoj špici Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

    Čekam njezine manje uspješne modne kombinacije ili su ipak godine i godine u europskim metropolama napravile to da se modne greške minimaliziraju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.