SAVJETI ZA CURE

Na što zapravo padaju dečki?

10.08.2010 u 07:10

Bionic
Reading

Mnoge tinejdžerice, ali i starije solo pripadnice ljepšega spola često se zapitaju kako dečka koji im se sviđa navesti da bude jako, jako zainteresiran, odnosno što učiniti da osjećaji budu uzvraćeni

Ovo je jedno od onih pitanja koje si je postavila gotovo svaka cura priželjkujući da postoji neki univerzalni odgovor na to. Naravno, svaki dečko je priča za sebe, pa nešto što se jednome sviđa možda kod drugog neće naići na jednaku rekaciju. Ipak, prisjetili smo se nekih stvari koje će se svidjeti većini njih.

Komplimenti: Iako je uvriježeno mišljenje da djevojke treba obasipati komplimentima, i dečkima pohvale itekako gode. Zato je jedan od najlakših načina za privući pozornost dečka koji ti se sviđa da kad ste blizu kažeš nešto poput 'super ti je taj miris koji imaš' ili 'odlično ti stoji majica'. Vjerujemo da će biti oduševljen budući da dečki nisu naviknuti na komplimente pa ćeš mu automatski postati vrlo zanimljiva.

Budi neuhvatljiva: Upoznala si simpa dečka s kojim si nekoliko puta izašla, a budući da još nemate definiran odnos, broj odaslanih poziva i poruka (iako znamo da ti je to jako teško jer ti se on baš sviđa i goriš od želje da ste skupa) svedi na minimum, kako bi imala malu taktičku prednost. Naime, dečki vole kad im nije sve servirano na pladnju i da se osjećaju poput lovine. Tako budiš lovački instinkt i on će se sve više truditi da te impresionira. Samo oprezno, nemoj pretjerati s ovom taktikom kako ne bi pomislio da zapravo uopće nisi zainteresirana za njega. Naravno, kad izađete budi ljubazna i on se više neće htjeti odvojiti od tebe.

Odjeća:
Iako nema dečka kojemu oči neće odlutati prema izazovno odjevenoj curi u minici ili u otvorenoj majici, ukoliko pretjeraš s tim seksi komadima odjeće, možeš izazvati samo kontraefekt. Važno je pronaći mjeru, jer u protivnom možeš izgledati vrlo jeftino - npr. odluči se ili za dekolte ili za minicu, nikako u istoj kombinaciji. Dakle, čista i uredna kosa, decentan make-up primjeren tvojim godinama, svjež parfem i interesantan nakit bit će sasvim dovoljni da ostaviš super dojam na svog potencijalnog dečka ukoliko nije jedan od onih koji vole 'na prvu loptu' – no to onda puno govori o njemu pa se zapitaj treba li ti uopće takav dečko koji je toliko površan.

Konverzacija: Umijeće razgovora igra ključnu ulogu jer većini dečki je jako zanimljivo da s curom vode zanimljive rasprave ili da razmijene iskustva o nekom filmu, knjizi ili glazbi koja je na njih ostavila dojam. Iako je dečkima naravno bitno kako neka cura izgleda, ukoliko s njom nemaju što pričati, napetost će začas nestati. Dakle, pitaj ga da ti preporuči kakav zanimljiv film ili neki super album koji je nedavno poslušao i nitko sretniji od njega. Dečki obožavaju kad imaju priliku pokazati svoje znanje i impresionirati pripadnice ljepšega spola, pa evo ti odličnog povoda za razgovor.

Odvaži se i počasti ga pićem: Zvuči posve neuobičajeno, zar ne? S obzirom da je običaj da obično dečki prvi ulijeću curama s takvim pozivom, ako se nađeš u nekoj zgodnoj prilici, npr. na nekom tulumu, probaj ovu metodu, rezerviranu za najodvažnije cure, kojom ćeš ga zasigurno zaintrigirati. Super je stvar što ćeš ovim radikalnim pristupom vrlo brzo doznati jesi li mu zanimljiva ili nisi, što će ti uštedjeti puno vremena.

Pogled: Promatraj ga sramežljivo pa zatim skreni pogled kad primijetiš da te gleda. Znamo da zvuči pomalo glupo, no riječ je o staroj strategiji koja još uvijek dobro prolazi. Ukoliko je zainteresiran za tebe, primijetit ćeš i da on gleda, no samo kad je siguran da ti to ne vidiš.

Kao što vidiš, riječ je o jednostavnim taktikama za privlačenje pozornosti, no složit ćeš se da te ništa ne košta to i isprobati. Pa sretno!