SMIJEH I GRIJEH NA PREMIJERI

Na koje je trikove 'pala' Anica Kovač?

09.11.2013 u 10:54

  • +5

Premijera predstave Što je muškarac bez trikova

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Bionic
Reading

U petak, 8. studenog, vidikovac Zagreb Eye, na 16. katu zagrebačkog nebodera, bio je centar mađioničarskih iluzija Luke Vidovića te jedinstvenog i originalnog humora najnižeg redatelja na ovim prostorima Marija Kovača, tijekom predstave 'Što je muškarac bez trikova'. Pridružio im se i Zoran Vakula koji je uspješno otplesao 'Gangam style' te zaradio ovacije prisutnih

Brojni prijatelji s kulturne, glazbene pa čak i političke scene, iz publike su dali podršku ovom simpatičnom dvojicu i kabaretskoj izvedbi predstave Što je muškarac bez trikova'

Svjećice na stolovima, ukusni kanapei, domaće vino i rakijice te brojne poznate ličnosti s hrvatske scene na jednome mjestu, dovoljan su znak da se sprema nešto interesantno i nesvakidašnje. Točno na vrijeme Luka Vidović izlazi na svjetla pozornice i započinje svoj satiričko-iluzionistički show, tijekom kojega su surovi problemi hrvatskog naroda, poput 'problema' istospolnih brakova, dobili potpuno drugačiji smisao.

Skoro puna dva sata, konstantne doskočice iz publike i smijeh odzvanjali su vidikovcem, a ugodnoj i domaćoj atmosferi, pridonio je i spektakularn pogled na Zagreb noću sa 16. kata nebodera. Luka Vidović je u maniri pravog iluzionista vrlo uspješno šarmirao publiku koja se bez ustručavanja uključivala u fantastične trikove i postala dio same predstave.

Jedan od odabranika, iz Lukine publike, bio je i Zoran Vakula koji je uspješno otplesao 'Gangam style' i zaradio ovacije prisutnih.

Anica Kovač, Kristijan Ugrina, Branko Matutinović
i brojni drugi iz svijeta poznatih i slavnih, ovu su večer odvojili za satiru, iluziju i stand up komediju koju im je pružila predstava 'Što je muškarac bez trikova'.