FASHION GURU

Ovakav kroj na sitnoj Danijeli baš i nije najbolje rješenje jer ju je još više skratio, a ne znam je li to baš dobro

  • 09.05.2022 u 15:12

  • Bionic
    Reading

    Za zadnju epizodu ovogodišnje sezone emisije 'Zvijezde pjevaju', koja je emitirana na HRT-u, članica žirija Danijela Martinović odlučila se za haljinu iz H&M-ove kolekcije Innovation, izrađenu u potpunosti od recikliranih materijala. No naš Fashion Guru našao je i malu zamjerku stajlingu

    U Lijepoj Našoj ne prate se često pozitivni trendovi, ali kad je trend loš, Hrvati prvi drže palicu na Facebooku. Nije ništa drugačije ni u modi. Sad su odjednom popularne roza i crvena, roza i narančasta te slične kombinacije.

    Vidjeli smo već takvu kombinaciju na Miji Dimšić za Eurosong, a o njoj ćemo sigurno još razglabati ovaj tjedan.

    Ponukana tim stajlingom, i Danijela se priklonila novom hrvatskom trendu. Stilski nije to loše izgledalo, ali ovakav kroj na petite Danči baš i nije najbolje rješenje jer ju je još više skratio, a ne znam je li to baš dobro.

    Remen paše uz ovu krep balon haljinu, kao i rukavice, koje daju taj kontrast i trend, a plave sandale također se lijepo slažu. Kako bismo rekli, sve je to dobro, ali… najviše mi se sviđa njezin ruž za usne, bling-bling nikad nije naodmet. Ali gledajući druge emisije sličnog karaktera, ovo je za Oscara.

    • +9
    Danijela Martinović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Danijela Martinović

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.