s potpisom diora

Must have komad nove sezone: Košulje nikad nisu bile senzualnije

28.09.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Na Tjednu mode u Parizu Diorova dizajnerica Maria Grazia Chiuri nastavila je eksperimentirati s muškim komadima u ženstvenom dizajnu

Maria Grazia Chiuri jedna je od najslavnijih dizajnerica današnjice te je njena nova kolekcija za Dior na pariškom Tjednu mode privukla ogromnu pozornost. Kolekciju proljeće-ljeto 2024. fokusirala je na odnos tijela i haljine, a najviše se istaknula muška košulja koja se nosi na jedno rame.

Ova košulja oduševljava ženstvenim šarmom golog ramena i postaje savršena opcija za efektne stajlinge u raznim prigodama. Kako je najbolje stilizirati, pokazala nam je upravo Diorova kreativna direktorica koja je na modnoj pisti istaknuča nekoliko vrhunskih kombinacija.

Košulja na jedno rame + klasične hlače

Bijela košulja koja senzualno otkriva jednu ruku te dolazi u dugačkom kroju ističe se kao besprijekoran spoj klasičnog i ultra modernog stila.

Diorovi modeli pokazali su koliko dobro izgleda nošena na posve obične široke crne hlače i ravne cipele kao opcija primjerena za poslovne i svečanije prigode.

Košulja na jedno rame + midi suknja

Teško je pronaći efektniji kontrast od muške košulje nošene na romantičnu midi suknju. Posebno kada je riječ o omiljenom Diorovom komadu - plisiranoj suknji, koja u novoj sezoni dolazi u upečatljivom uzorku crnog cvijeća na bež podlozi.

Za posve pogođen stajling, nosite ih u kombinaciji s crnim komadima, koji će dodatno pojačati kontrast tamne, muževne note košulje i lepršavosti ovih nježnih suknji.

Također, Dior nam donosi i spektakularnu suknju na nabore, a u kombinaciji s košuljom na jedno rame izgleda kao pravo couture remek djelo.

Casual stil

Nošena na traperice ili široke hlače, košulja na jedno rame savršeno pogađa bit opuštenog stila te potvrđuje svoju svestranost zbog koje je lako nosiva na sve krojeve i u svim prigodama.

Također, lako ćete je kombinirati na posve ležernu obuću poput tenisica (za neodoljive stajlinge ulične mode), udobne i trendi balerinke i loaferice ili otmjenije cipele na špic te čizme na visoku petu.

Kao haljina

Maria Grazia Chiuri ovaj moderan dizajn nije željela ograničiti samo na košulje te nam je predstavila i maksi haljine s kopčanjem i remenom te jednim ramenom, a modni stručnjaci uvjereni su kako će upravo ovaj komad postati pravi must have za sve fashionistice u narednoj sezoni.