modni klasik

Bijela košulja apsolutni je hit i omiljen odabir u svim prigodama, a ovo je najbolji dokaz

27.09.2023 u 14:49

  • +7

Poznate dame u bijelim košuljama

Izvor: Profimedia / Autor: BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA / ABACA PRESS / REYNAUD JULIEN/LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bezvremenski elegantan i sofisticiran izgled bijele košulje čini ju najcjenjenijim odjevnim komadom u ormaru, a da je prihvatljiv odabir u svakoj prilici kroz godine je dokazalo mnoštvo slavnih dama

Bijela košulja s razlogom slovi za modni klasik u ormaru, a posljednjih dana pokazala se posebno omiljenom u svijetu poznatih dama.

Francuska diva Carole Bouquet brojne je oduševila kada se na crvenom tepihu dvorca Versailles prošlog tjedna pojavila u kombinaciji bijele košulje i raskošne suknje. Za njezinim modnim primjerom, po svemu sudeći, povele su se brojne uzvanice Diorove revije.

  • +23
Dior revija Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Dugogodišnje zaštitno lice francuske modne kuće, oskarovka Charlize Theron, plijenila je pozornost u bijeloj košulji dopunjenoj svjetlucavom, mrežastom suknjom maxi kroja i zaokruženom elegantnim japankama crne boje.

Poput kolegice Theron, Jennifer Lawrence veže uspješna modna suradnja s Diorom, a na novoj reviji francuskog brenda osvanula je u kombinaciji koja neodoljivo podsjeća na prošlotjedno izdanje glumice Carole Bouquet.

Bezvremensku bijeliu košulju parirala je s crnom suknjom plisirana kroja, čiji je dizajn visokog struka istaknut detaljem tankog remena.

Zvijezda nove Disneyjeve ekranizacije filma 'Petar Pan', američka glumica Yara Shahidi, također nije odoljela jednostavnosti i neodoljivom šarmu bijele košulje.

Poput Theron i Lawrence kombinirala ju je s primjerkom duge suknje maxi kroja, a njezin odabir pao je na model narančaste boje pojačan metalnim remenom.

Ruska manekenka Natalia Vodianova, udana za nasljednika modnog carstva LVMH, u čijem se vlasništvu nalazi Dior, revije francuske kuće očekivano ne propušta.

Na najnovijoj pozornost je plijenila u kremastoj kombinaciji kratkog prsluka i raskošne suknje maxi kroja naglašenoj bijelom košuljom, srebrnim remenom i chic verzijom slamnate torbice.

Španjolska pop senzacija Rosalia također je odlučila provjeriti Diorove novitete u Parizu, odjevena u kombinaciju bijele košulje i crne suknje po uzoru na haljinu zahvaljujući detalju debelih naramenica.