NE BISTE VJEROVALI

Muku mučite s pranjem prozora? Nevjerojatan trik s omekšivačem uklonit će sve mrlje i staklo ostaviti blistavo čisto

25.03.2022 u 22:03

Bionic
Reading

Pranje prozora mnogima predstavlja pravu muku, a bijeli tragovi i mrlje koji ostaju nakon pranja nisu nimalo lijep prizor

U vrijeme kada sunčeve zrake svakodnevno dolaze na naše prozore, na vidjelo dolaze sve dobro skrivane mrlje koje smo tijekom zime i tmurnog vremena mogli zanemarivati.

U nastojanju da uklonite sve mrlje sa svoga prozorskog stakla, nikako vam ne polazi za rukom dobiti besprijekoran sjaj bez maglovitih tragova.

Stručnjakinja za čišćenje Sophie Hinchliffe, poznata i kao Mrs. Hinch, okupila je samo na Instagramu preko tri milijuna pratitelja te podijelila s mnogim ženama, koje muku muče pri pranju prozora jednostavan, super brzi i učinkovit trik.

Rješenje se naime krije u proizvodu koji svi imaju u svojim domovima.

Sve što trebate je toploj vodi pomiješati tekućinu za pranje prozora s malo omekšivača za rublje, a nakon pranja prozore prebrišete mekom krpom od mikrovlakana. Na kraju teleskopskim štapom za pranje prozora samo uklonite višak vode. Istom mješavinom može se očistiti i prljavštinu koja se zavuče uz okvir prozora.

U vodećoj domaćoj Facebook grupi Recenziraj, gdje žene diljem Hrvatske dijele svoje savjete za kupovinu, dom, modu, djecu, također se spomenuo jednak način pranja prozora, a mnoge su se članice složile da je trik isproban te da djeluje.