PRILIKA JE ZA ŠOPING

Može li se još štogod probrati na sniženjima?

11.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Sniženja, sniženja, sniženja - natpisi su od kojih se već nekoliko tjedana ne može pobjeći po našim gradovima. Postoci 'krase' sve izloge dućana, a mi smo za vas izvidjeli jesu li cijene spustili do dna

Po većini šoping-centara dućani još uvijek drže početna sniženja do maksimalnih 50 posto, barem ako ignoriramo činjenicu da su neki od njih tek nekoliko krpica snizili do 70 posto čime mame modoljupce. Esprit je ponudu snizio uglavnom za 30 i 40 posto, no velik dio kolekcije još uopće nije ni na kakvom popustu. U Tom Tailoru se može uhvatiti sasvim slatkih krpica u pola cijene, no radi se manjem dijelu ponude.
I Office Shoes snizio je vrlo mali dio ponude, oko koje se onda i vrte svi kupci pa polako nestaje brojeva, posebice brend Kitten. Bata uglavnom ima 30 posto niže cijene, iako već neko vrijeme nudi nekoliko modela cipela po 70 posto nižoj cijeni.

I u Mangu se očekuju još dodatna sniženja, iako se već sada odlično rasprodaju 'it' modeli poput bež minice-hlačica skinutih sa 299 na 139 kuna ili primjerice balerinki za 199 te bolera skinutog sa 299 na 179 kuna.

Image Haddad
snizio je dio ponude, uglavnom za 30 i 40 posto. Za haljinu na sniženju valja izdvojiti nekih četiristotinjak kuna, no riječ je o nesvakidašnjim modelima za bolje prilike.

Vrlo povoljne krpice možete šopingirati u domaćem dućanu Diadema te su slatke šarene haljinice za plažu sa 99 kuna dodatno snižene od pet do 40 posto. Motivi se još drže prvotnih sniženja od prije nekih tri tjedna, no za manje od 200 kuna moći ćete iskopati štošta.

Gap također nije sve još snizio, a kao povoljniju kupnju u tom dućanu ističemo primjerice traper kratke hlače snižene sa 299 na 179 kuna. H&M ponudu je snizio među prvima, i to sasvim pohvalno za prvi put tako niske cijene u Hrvatskoj, tako da se i dalje mogu kupovati majice i tajice po 35 kuna, a haljine po 70. Zara ima ugodno snižen dio ponude, poput sakoa po 199 kuna, no očekuje se i daljnji pad cijena, no kod njih već polako stižu i nove kolekcije od kojih zbog primamljivosti valja bježati ako ste odlučili obaviti dobru kupnju dok traju sniženja.

Pogledajte ponudu po dućanima i u našoj fotogaleriji.