MODNA IKONA

Najstajliš trudnica: Kako je Rihanna odjećom uspjela mjesecima prikrivati trudnoću

01.02.2022 u 15:29

Bionic
Reading

Uspješna pjevačica, glumica i poduzetnica čije je bogatstvo procijenjeno na vrtoglavih 1,7 milijardi dolara, ponosno je pokazala trudnički trbuh prilikom šetnje Harlemom u društvu svoga dečka repera A$AP Rockyja, a mediji se pitaju kako joj je uspjelo mjesecima skrivati sretnu vijest o prinovi

Ljepotica s Barbadosa koja će 20. veljače proslaviti 34. rođendan, poznata je po svojem neobičnom modnom stilu i ekstravagantnim kreacijama.

Odvažne modne kombinacije priskrbile su joj laskavu titulu modne ikone koja slaže ludo dobre kombinacije u kojima izgleda sjajno.

Štikle i donji djelovi trenirki, srebrne sandale i oversized puffer jakne, široke traperice u kombinaciji s minijaturnim bikinijem... Sve to proslavljenoj glazbenici neobične ljepote koja je svoj pohod na vrhove top ljestvica krenula s Barbadosa, odlično pristaje.

  • +19
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je prilikom šetnje snježnim ulicama New Yorka u ružičastom prošivenom kaputu s potpisom Chanela hrabro otkrila da očekuje prinovu, RiRi je uspješno mjesecima krila od očiju javnosti.

Velikoj ljubiteljici baggy odjeće i širih krojeva nadahnutih hip hop kulturom, to nije bio nikakav problem.

Iako je slavna ljepotica rado nosila kombinacije koje malo toga ostavljaju mašti, proteklih mjeseci odijevala se u udobnije šire komade koji ne sputavaju, pa su se mnogi iznenadili kad je atraktivna glazbenica otkrila rastući trbuh i sretnu vijest da će prvi puta postati mama.

Iako Rihanna nije otkrila kojeg je spola beba, fanovi nagađaju kako je riječ o curici jer je trbuh ponosno otkrila dok je bila u ružičastom.

Prve spekulacije o prinovi, krenule su u studenome 2021. kad je pjevačica posjetila Barbados kad je glamurozna svilena haljina otkrila mali trbuh no Rihanna je brzo to negirala.

A$AP Rocky i Rihanna godinama su prijatelji, a u vezi su od 2020. nakon što je ona prekinula s Hassanom Jameelom.

Još u svibnju prošle godine, A$AP Rocky je za GQ ispričao o svojoj romansi s Rihannom, nazvavši je 'ljubavlju njegovog života'.

Inače, kako je ranije izvijestio Forbes, bogatstvo pop pjevačice Rihanne procijenjeno je na 1,7 milijarde dolara, što ju čini najbogatijom glazbenicom na svijetu, no glazba nije primarni izvor njezina bogatstva.

Najveći dio bogatstva pjevačice rođene na Barbadosu, punim imenom Robyn Rihanna Fenty, 1,4 milijarde dolara, proizlazi od 50 posto njezina udjela u kozmetičkoj liniji Fenty Beauty, izvijestio je tad Forbes.