LJUBAV JOJ GODI

Morske radosti: Lijepa glumica uskočila u badić i pokazala zavidnu figuru

06.04.2018 u 17:02

Bionic
Reading

Lijepa glumica Naomi Watts uzela je predah od snimanja i pobjegla na zasluženi godišnji odmor u Meksiko, gdje je uživala u morskim radostima. Zvijezda 'King Konga' uskočila je u jednostavni kupaći kostim i spremno pozirala za kameru, a nismo mogli ne primijetiti glumičinu vitku figuru vrijednu svake pohvale

Iako je rodila dvoje djece, britansko-australijska glumica Naomi Watts izgleda besprijekorno. 49-godišnja ljepotica dokaz je kako se trud i rad na sebi isplati, uskočivši u jednodjelni kupaći kostim otvorenih leđa koji je nosila na plaži u Tulumu. Glumica je u Meksiko doputovala sa svoja dva sina, Alexanderom Peteom i Samuelom Kaijem Schreiberom te s bliskim prijateljima.

Ne znamo je li od sreće ili od želje za savršenom fotografijom s odmora, ali glumica je svo vrijeme tijekom boravka na plaži skakala u kupaćem kostimu, dok je njezina prijateljica pokušavala uhvatiti idealnu fotografiju glumice u 'letu'.

Lijepa Naomi se izgleda potpuno prepustila čarima ljeta pa je, osim tamnoplavog kupaćeg kostima, na sebi imala tek slamnati šešir i sunčane naočale, obavezne modne dodatke bez kojih se ne ide na plažu.

  • +37
Naomi Watts pozira u kupaćem kostimu u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nama je, osim glumičinih egzibicija, zapala za oko i ljepotičina besprijekorna figura na kojoj bi joj pozavidjele i Victorijine anđelice. Vjerujemo kako je za njezin izgled dijelom zaslužna i ljubav, obzirom da se plavokosa glumica, nakon što je u rujnu 2016. prekinula 11-godišnju vezu s ocem svoje djece, Lievom Schreiberom, zaljubila u glumačkog kolegu Billyja Crudupa s kojim glumi u Netflixovoj seriji 'Gypsy'.

  • +4
Billy Crudup i Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.