PRVI PUT U JAVNOSTI

Potvrdili šuškanja: Naomi Watts i Billy Crudup svoju ljubav više ne kriju

20.02.2018 u 11:49

Bionic
Reading

Nakon što je u rujnu 2016. godine prekinula jedanaestogodišnju vezu s glumcem Lievom Schreiberom, s kojim ima dvojicu sinova, Naomi Watts ponovno ljubi. I ovoga puta sreću je pronašla u zagrljaju kolege, s kojim trenutno glumi u Netflixovoj hit seriji 'Gypsy'

Punih sedam mjeseci prošlo je otkada su krenula šuškanja da između glumaca Naomi Watts i Billyja Crudupa, zvijezdi Netflixove serije 'Gypsy', postoji nešto više od tek kolegijalnog odnosa. Zajedničkim pojavljivanjem, s rukom u ruci, na afterpartyju koji je, nakon dodjele BAFTA nagrada, organizirao čuveni Vogue, začepili su usta svim dušebrižnicima i pokazali da u šuškanjima zaista ima istine.

  • +4
Billy Crudup i Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Okupljeni fotografi snimili su ih po izlasku iz taksija, čvrsto držeći se za ruke. 49-godišnja glumica bila je itekako elegantna u crnoj kombinaciji koju je 'osvježila' baršunastim sandalama boje crvenog vina, dok je njezin partner odabrao srebrno odijelo i bijelu košulju.

Dvoje glumaca prvi put je viđeno zajedno, van seta, na ručku u New Yorku u srpnju 2017. godine, a mjesec dana kasnije krenula su nagađanja o njihovoj vezi.

  • +23
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U rujnu 2016. godine, nakon 11 godina veze, Naomi Watts prekinula je s Lievom Schrieberom, s kojom ima dvojicu sinova - desetogodišnjeg Alexandera i godinu dana mlađeg Samuela, dok Crudup ima 14-godišnjeg sina Williama iz veze s Mary-Louise Parker, koju je je u šestom mjesecu trudnoće ostavio zbog glumice Claire Danes