VELIKI HIT

Ponovo je poželjan: Poznate ljepotice zaludio isti model kupaćeg kostima

03.01.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Za razliku od nekih koji zimu ne mogu zamisliti bez šetnji po snijegu, sanjkanja ili skijanja, mnoge se slavne stanovnice Hollywooda ovih dana odmaraju u toplijim krajevima, poput Bahama, Barbadosa ili prestižnog St. Bartsa

Slavne ljepotice spremno su uskočile u kupaće kostime pokazavši istrenirana tijela, a za razliku od prijašnjih godina kad su slavne cure paradirale u sićušnim bikinijima, ove su sezone nešto drukčiji trendovi.

Iako su modni trendovi podložni promjenama, apsolutna modna dominacija bikinija čini se da polako posustaje.

Jednodijelni kupaći kostimi, barem sudeći prema odabirima, slavnih cura, trend je koji su svi rado prigrili.

Kako i ne bi: jednodijelni kupaći, ukoliko se radi o pravom odabiru koji laska figuri vlasnice su ženstveni, zavodljivi i vrlo elegantni.  

  • +18
Jednodijelni kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Poznata dizajnerica Stella McCartney, atraktivna Lauren Silverman, životna partnerica Simona Cowella, tamnoputa natjecateljica showa 'Bachelorette' Rachel Lindsay i TV zvijezda Emma Forbes, najbolji su dokaz kako su ovakvi kupaći kostimi neprolazan klasik sa šarmantnom retro vibrom, primjereni svakoj dobi, građi tijela i stilu.

  • +23
Jednodijelni badići Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U neodoljivim jednodijelnim kostimima ovih dana se ponosno šeću lijepa glumica Naomi Watts (49) koja je odabrala ženstveni model s potpisom brenda Solid and Stiped, a u modnim krugovima omiljena danska princeza Mary izgleda fantastično u asimetričnom plavom kupaćem kostimu Melisse Odabash.

  • +4
Slavni u jednodijelnim kupaćim kostimima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A da su ovakvi modeli podjednako zanimljivi i mlađim curama, pokazale su i dvije poznate cure slavnih prezimena. Prelijepa kćer Cindy Crawford, Kaia Gerber odlično stoji crveni jednodijelni kostim, a sličan model nosila je i kćer proslavljenog redatelja Stevena Spielberga 21-godišnja Destry Allyn Spielberg.

Jednodijelni kostimi odlična su opcija i za sve one koji možda žele nešto sakriti, ali i istaknuti. U svakom slučaju nećete pogriješiti ako u svoju udarnu kolekciju za ovogodišnje ljetovanje uključite i seksi jednodijelni model, čija je prednost i to što može funkcionirati i kao odjevni komad, a odlično izgleda u kombinaciji s dugim suknjama ili npr. vrućim traper hlačicama.