CLOONEYJEVA BIVŠA

Monika Jakišić ljubi britanskog princa

28.02.2014 u 10:04

Bionic
Reading

Hrvatski seksi model Monika Jakišić bacila se s holivudskog plemića na pravog pravcatog britanskog princa. Bivša djevojka Georgea Clooneyja, kako ekskluzivno doznaje Us Weekly, u vezi je s princem Andrewom, petim u redu za britansko prijestolje

Andrew je treće dijete, a drugi sin kraljice Elizabete, otac princeza Beatrice i Eugenie koje je dobio u braku sa Sarah Ferguson, vojvotkinjom od Yorka. Svoj desetogodišnji brak prijateljski su okončali 1996. godine.

Princ i 'hrvatska senzacija', kako lijepu Moniku nazivaju u medijima, proslavili su 19. veljače u intimnoj atmosferi londonskog restorana njegov 54. rođendan. Za stolom ispred restorana par se mazio, a Andrew je Moniku neprestano nasmijavao i ljubio joj ruku.

Nakon rođendanske večere Monika je Andrewu dala rođendansku čestitku, a u tom im je trenutku poslužena bijela rođendanska torta. Očevidac ne navodi je li tortu naručila ili sama pekla.

Razmjenjivanje nježnosti u javnosti nastavilo se i s prinčeve 54 godine i dva dana, kada je par viđen u umjetničkom klubu u Mayfairu. Princ je tom prilikom obgrlio Moniku i poljubio je.

'Očito je da su par. Izgledali su kao dva golupčića', ustvrdio je očevidac.

Glasnogovornik Buckinghamske palače odbio je komentirati navode opravdavajući se da nikada ne komentiraju privatno vrijeme članova kraljevske obitelji.