FUTURISTIČKI MINIMALIZAM

Efektni detalji u prvom planu: Slavna glumica sve je zasjenila u ovoj haljini

08.11.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Svega dan nakon što je svojom pojavom uveličala novu dodjelu nagrada Vijeća dizajnera Amerike u New Yorku, glumica Naomi Watts stigla je u London i obilježila novu dodjelu nagrada britanskog Harper's Bazaara

Londonski hotel Claridge's i ove je godine ugostio brojne zvijezde u sklopu dodjele nagrada za ženu godinu koje tradicionalno dodjeljuje magazin Harper's Bazaar.

Ovogodišnje izdanje obilježile su poznate britanske glumice predvođene 55- godišnjom Naomi Watts.

  • +12
Harper's Bazaar Women of the Year 2023 Izvor: Profimedia / Autor: IAN WEST / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu svečanih događanja ova poznata plavuša redovito se ističe svojim modnim odabirima, što je i ovoga puta bio slučaj.

Nakon njujorškog izdanja u maloj crnoj haljini podebljanoj raskošnim rukavima, u Londonu je plijenila elegancijom u haljini efektnih detalja koju je za nju odabrala stilistica Jeanann Williams.

  • +4
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Riječ je o kreaciji iz nadolazeće kolekcije dizajnerice Tory Burch, kojoj je britansko izdanje magazina Harper's Bazaar te večeri u Londonu uručilo nagradu za dizajnera godine.

S kreatoricom svoje haljine na dodjeli Naomi je spremno pozirala okupljenim fotoreporterima, ističući njezine efektne detalje poput dvobojnih rukava s prorezom i dubokog, ovalnog dekoltea kojeg je na mjestu pridržavao detalj crne trake.

Ravna bob frizura i make-up u znaku crvenog ruža idealno se uklopio u futuristički minimalizam koji je emitirala haljina dizajnerice Tory Burch koja se posljednjim kolekcijama okrenula sveprisutnoj i iznimno popularnoj estetici tihog luksuza.