KLASIČNA LJEPOTICA

Monica Bellucci je senzacionalna i u haljini nalik kućnom ogrtaču

09.05.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Monica Bellucci, talijanska glumica koju pamtimo po ulogama fatalnih ljepotica, pojavila se na milanskoj premijeri filma 'Na mliječnom putu' u haljini koja krojem neodoljivo podsjeća na kućni ogrtač

Očaravajuća talijanska diva Monica Bellucci trenutno marljivo promovira novi film 'Na mliječnom putu' srpskog redatelja Emira Kusturice.

Bezvremensku ljepotu ovaj put istaknula je na milanskoj premijeri filma u cvjetnoj haljini koja krojem neodoljivo podsjeća na kućni ogrtač.

Poput ostalih slavnih dama, Monica nije ostala imuna na trend nošenja odjevnih komada koji crpe inspiraciju iz silueta pidžama.

Crnu haljinu ukrašenu cvjetnim uzorkom upečatljive žute boje svog omiljenog brenda Dolce&Gabbana stilizirala je zlatnom ogrlicom, crnom torbicom clutch i presijavajućim štiklama. Kao i obično, bila je diskretno našminkana, a imala je i svoju prepoznatljivu frizuru s laganim valovima.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sasvim suprotno slavnim damama koje rado javno govore o svojem zdravom stilu života s jako puno vježbanja i bez poroka, mediteranska ljepotica, poput prave Talijanke, uživa u svim blagodatima: 'Nisam osoba koja će se probuditi u šest sati ujutro kako bi išla u teretanu. Kada poželim poraditi na liniji, samo nekoliko dana smanjim konzumaciju tjestenine. Iskreno govoreći, obožavam jesti torte i tjesteninu uz čašu dobrog vina i cigaretu.'