NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI

Mokra Eva Longoria ponovno se hvali istesanom figurom u kupaćem kostimu

17.08.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Kućanice' u posljednje vrijeme svoju popularnost koristi kako bi motivirala Amerikance da svojoj zemlji vrate nadu i ponovno je učine ponosnom, a u iščekivanju rezultata njenog političkog angažmana možemo se diviti rezultatima njenog rada na vlastitom tijelu

Glumica je prije dvije godine rodila Santiaga Enriquea, a kako bi se nakon poroda vratila u formu prakticirala je jogu, pilates i treninge snage, od kojih nije odustajala ni za vrijeme karantetne.

U svojoj vili na Beverly Hillsu, Longoria je svakodnevno vježbala u posebnoj prostoriji ili pak u vrtu na otvorenom, a svakodnevno je i kuhala posvećujući tako brigu i tome da joj obitelj jede zdravo i kontrolirano.

Trud se itekako isplatio pa je zvijezda serije 'Kućanice' u 46. godini svoju figuru dovela gotovo do savršenstva, o čemu redovito u posljednje vrijeme svjedoči objavama fotografija u kupaćim kostimima.

Nedavno se Longoria javila putem Instagrama iz svoje vile u Meksiku i fotografijom u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu marke Myra Swim oduševila svoje brojne pratitelje.

View this post on Instagram

🖤🖤🖤

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

S odmora u Meksiku Longoria se nastavila hvaliti svojom linijom ui modelima kupaćih kostima modne dizajnerice Melisse Odabash, a nakon kraće stanke ovoga se vikenda ponovno javila obožavateljima s fotografijom 'morske' tematikke.

View this post on Instagram

Fun in the sun 🌞

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Let’s jump into Monday like.......

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Protekli je vikend glumica sa suprugom Joséom Bastonom i njihovim dvogodišnjim sinom Santiagom Enriqueom uživala ploveći na jahti, a gotovo 8 milijiuna svojih pratitelja ovoga je puta oduševila fotografijom u jednodijelnom bijelom sportskom kupaćem kostimu.

Mokre kose i štiteći oči rukom od sunca, Longoria je svoje isklesano tijelo pokazala ponovno u kupaćem kostimu modne marke Myra Swim u čije se obožavateljice ubrajaju i Jennifer Lopez, Kaia Gerber, Rita Ora, Kylie Jenner, Chrissy Teigen i Emily Ratajkowsky.

View this post on Instagram

All aboard ⛵️

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Naizgled zatvoreni model 'Davis', čija je cijena oko tisuću kuna, s prednje strane moguće je patent zatvaračem otvoriti do dubokog dekoltea, a s izrezom na stražnjoj strani ostavlja dojam da je riječ o dvodijelnom kupaćem kostimu.