POPUT MODELA

Eva Longoria izgleda bolje no ikad: Nakon poroda je stesala svoju figuru, a sada ponosno pozira u kupaćim kostimima

06.08.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Zvijezda serije ‘Kućanice’ prije dvije godine na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Santiaga. Nakon toga je naporno radila na svojoj figuri koju je dovela gotovo do savršenstva. Eva Longoria u 46. godini izgleda bolje no ikada, a zato se ni ne srami pozirati pred širokom javnosti u oskudnim kupaćim kostimima

Poput pravog modela, Eva Longoria javila se iz svoje vile u Meksiku u oskudnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Objavila je fotografiju na Instagramu i oduševila milijune.

Mnogi su ostali zapanjeni njezinom figurom, koju je istesala nakon rođenja sina Santiaga. Uz pomoć osobnog trenera ali i posebne prehrane Eva je zategnula tijelo, a višak kilograma koji je dobila u trudnoći, bez problema istopila.

U crnom jednodijelnom kostimu njezine su vitke noge i preplanuli ten posebno došli do izražaja. Osim toga, kostim je naglasio njezin struk, ravan trbuh ali i istrenirane ruke, koje je na ovoj fotografiji podigla u zrak.

Poznata mama ne krije koliko je zadovoljna svojim izgledom, pa zato rado putem društvenih mreža na kojima ju prati preko sedam milijuna ljudi, pozira u tako oskudnim izdanjima. Glumica i producentica svoj je fitness režim opisala u jednom intervjuu.

Rekla je da prakticira jogu, pilates te treninge snage. Posebno aktivna bila je tijekom pandemije kada su mnogi bili zatvoreni u svojim kućama. U svojoj vili na Beverly Hillsu, Longoria je svakodnevno vježbala u posebnoj prostoriji u domu ili pak u vrtu na otvorenom. Osim toga svaki je dan kuhala i brinula o tome da ona i obitelj jedu zdravo i kontrolirano.