S POTPISOM PRADE

Mokasinke ne silaze s liste trendova, a ovom modelu ne prestaje rasti popularnost

22.03.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Višesezonskoj vladavini mokasinki ne nazire se kraj, a u svijetu modnih ovisnica pojedini modeli pokazali su se omiljenim, kao što je slučaj s klasičnom verzijom iz ponude talijanske Prade

Dizajnerski komadi s upadljivim logotipom prepoznatljivi su posvuda oko nas, stoga ne čudi da su se dizajnerski amblemi pronašli na vrhu profinjenijih artikala, poput mokasinki. Kada se nalaze uz kopče, rese i druge ukrase, logotipi su postali itekako dobrodošli dodaci. Najbolji dokaz toga je višesezonska popularnost mokasinki s potpisom talijanske Prade.

  • +8
Pradine mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Model okruglo oblikovanog vrha, gumenog potplata i s prepoznatljivom, trokutastom pločicom s logom brenda Prada, uglađena je verzija popularnih combat čizmama koje su vladale prošlih sezona i povezivane su sa stilom koji se najbolje opisuje kao 'povratak u školu'.

Iako Miuccia Prada nipošto nije bila jedina koja je posljednjih godina u prodaju pustila zdepaste verzije ove nosive cipele, njihov prepoznatljiv oblik uz istaknuti logo učinio ih je izuzetno poželjnima, pogotovo među kupcima koji žele istaknuti luksuznu notu svojih stajlinga.  

S mokasinkama talijanske Prade u glavnoj ulozi, ulicama svjetskih prijestolnica posljednjih mjeseci ne prestaju paradirati dame iz svijeta slavnih, uz bok poznatim ljubiteljicama mode s društvenih mreža.