422 KUNE PO GOSTU

Modrić svadbenu večeru platio 126 tisuća kuna?

13.06.2011 u 12:17

Bionic
Reading

Svadbeno slavlje za 300 gostiju u hotelu Westin, Luka Modrić je, kako pišu 24 sata, platio 126.600 kuna, što bi bilo 422 kune po osobi

Nakon vjenčanja u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske, Vanja Bosnić i Luka Modrić nastavili su slavlje sa 300 uzvanika u hotelu Westin, u kojem im je domaća jela pripremalo 14 kuhara. Večera je počela uz pršut, kulen, kravlji sir i salatu od hobotnice, a zatim su bili servirani goveđa juha te crni rižoto od škampa i sipe.

Janjetina i teletina s mlincima i pekarskim krumpirom bili su glavno jelo, a nakon nekoliko sljedova jela gosti su uživali u ukusnim štruklima. Pili su najskuplja crna i bijela vina, a pripremali su se i kokteli. Poslije ponoći Vanja i Luka prerezali su svadbenu tortu na tri kata, od bijele i crne čokolade, saznaju 24 sata

Nogometaš je večeru za 300 gostiju platio 126.600 kuna, odnosno 422 kune po osobi. Mladencima su pjevali Lukini prijatelji Mladen Grdović i Halid Bešlić te klapa Intrade. Slavilo se do zore te su zadnji gosti iz Westina izašli oko osam sati.

Na vjenčanju su bili Slaven Bilić s djevojkom Ivanom Đeldum, Stipe Pletikosa, Modrićev najbolji prijatelj Vedran Ćorluka, Boško Balaban sa suprugom Ivom, Ognjen Vukojević, Silvio Marić, Tatjana Jurić i drugi.

Luka se s dugogodišnjom djevojkom vjenčao lani u svibnju u Zagrebu pred matičarom jer je Vanja bila u visokoj trudnoći.  Vjenčanje su tada proslavili uz ručak u zagrebačkom restoranu, na koji su pozvali samo obitelj. Sina Ivana rodila je carskim rezom lani u lipnju.