PANIKA NA DVORU

Koštao ju je odlazak na Wimbledon: Kate Middleton završila u samoizolaciji i to unatoč primljenom cjepivu, no nema simptoma

05.07.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Nakon što je bila u bliskom kontaktu s osobom koja je nakon toga testirana pozitivna na Covid-19, vojvotkinja od Cambridgea od danas je u samoizolaciji. Gdje je točno kontakt ostvaren, iz Kensingtonske palače nisu željeli otkriti, jedino što su podijelili je da se sve odigralo prošlog tjedna, što znači da ga je mogla ostvariti i gledajući meč na Wimbledonu

Odlazak na Wimbledon ili povijesna pobjeda Engleske nad Njemačkom na stadionu Wembley koštala je Kate Middleton. Naime, kako su otkrili iz Kensingtonske palače, prošlog je tjedna vojvotkinja od Cambridgea imala bliski kontakt s osobom pozitivnom na koronavirus, zbog čega je ona od danas u samoizolaciji.

Mnogi sumnjaju kako je upravo odlazak na Wimbledon bio koban, gdje je boravila u All England Clubu, nakon čega su joj se pridružili Sally Bolton i bivši tenisač Tim Henman, s kojima je gledala meč u kojem je igrao i brat Andyja Murrayja, Jamie.

Ono što je sve zabrinulo, ali i začudilo je da je vojvotkinja završila u samoizolaciji unatoč tome što je primila obje doze cjepiva protiv koronavirusa.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Prošlog tjedna vojvotkinja od Cambridgea je bila u kontaktu s nekim tko je naknadno testiran pozitivan na Covid-19. Njezino kraljevsko visočanstvo nema nikakve simptome, ali se pridržava posljednjih uputa britanske vlade, zbog čega je otišla u samoizolaciju', izjavio je njezin glasnogovornik.

Zbog svega, princ William danas će sam prisustvovati proslavi 73. obljetnice Nacionalne zdravstvene službe, iako su tamo trebali oboje prisustvovati.