IZGLEDA SJAJNO

Komplimenti nisu izostali: Kolinda Grabar Kitarović minimalističkom haljinom istaknula nikad vitkiju figuru

21.11.2022 u 11:33

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović redovito izaziva pozornost i svojim modnim izdanjima

Poznata političarka je dobro znana i po svojim ženstvenim izdanjima, osobito haljinama koje ističu figuru, pa je kreaciju u tom stilu pokazala i na svojem Instagramu.

Kolinda Grabar Kitarović pozirala je u društvu američkog ministra obrane Lloyda J. Austina III na konferenciji pod nazivom 'Zašto je Ukrajina važna' u sklopu International Security Foruma održanog u kanadskom Halifaxu.

  • +13
Kolinda Grabar Kitarović na finalu SP-a u Rusiji 2018. Izvor: EPA / Autor: Mahmoud Khaled

'Suverenitet je bitan. A sloboda je bitna', poručila je bivša predsjednica u društvu ministra obrane SAD-a, a kao i obično, mnogi su komplimenti bili upućeni na račun njezinog izgleda.

Za ovu je objavu Grabar Kitarović u kratkom roku dobila više od 6000 lajkova na Instagramu.

'Predivna bila i ostala', 'Izgledate predivno', 'Awesome', samo su je hvalili oduševljeni obožavatelji.

Inače, Grabar Kitarović nedavno je otkrila da će na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar ponijeti i posavsku narodnu nošnju.

Za Dnevnik Nove TV otkrila je zašto je odlučila bodriti Vatrene baš u tom upečatljivom stajlingu.

'Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince', objasnila je bivša predsjednica svoj neobičan izbor.