PRESLADAK PRIZOR

Modno usklađene slavna mama i kćerkica: U istim kaputima kojih se ove sezone ne možemo zasititi

04.01.2020 u 11:56

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Nicky Hilton Rothschild s najmlađom kćerkicom Teddy Marilyn modno se uskladila za šetnju njujorškim ulicama, odjenuvši vrlo slične čupave kapute u istoj boji

Nasljednica hotelskog carstva Hilton, koja je udajom ušla u bogatu i moćnu obitelj Rothschild, 36-godišnja Nicky Hilton, za razliku od mlađe i daleko poznatije sestre Paris, njeguje sofisticiran, elegantan stil.

Dane tulumarenja ostavila je davno iza sebe, radi kao dizajnerica, a slobodno vrijeme provodi s obitelji. U društvu najmlađe kćeri Teddy Marilyn prošetala se ovih dana njujorškim ulicama u casual izdanju, tenisicama i tajicama na koje je odjenula omiljeni čupavi Teddy kaput s potpisom Max Mare. Ovaj uvjerljivo najpoželjniji kaput sezone, izrađen od devine dlake i svile, košta oko 19.000 kuna, a vrlo sličan čupavi kaput, u istoj boji odabrala je i za svoju mezimicu, pa su mama i kći bile presladak prizor.

  • +5
Nicky Hilton s kćerkom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna bogatašica uoči Božića otkrila je da bi ispod bora voljela pronaći još jedan primjerak: 'Želim predivan kaput. Možda Max Marin teddy kaput u nekoj zabavnoj boji. Ja sam jedna vrsta ovisnice o kaputima'.

Nicky Hilton Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Teddy kaputi ove sezone postali su neizostavan dio ormara brojnih trendesterica, a nisu mu odoljele Celine Dion, Katie Holmes, Elsa Hosk, Karlie Kloss, Julia Roberts, ali ni poznate Hrvatice među kojima su Ljupka Gojić Mikić i Jelena Rozga.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Max mara inače je sinonim za kvalitetne kapute, a model Teddy predstavljen je 2013. i otad je redovito njihov najtraženiji model, iako je ove sezone potražnja vrlo vjerojatno nadmašila njihova očekivanja.

Topao i udoban izbor je broj jedan za brojne dame, pa ne čudi što ga Nicky Hilton obožava. Iako je luda za kaputima priznaje da više nije slaba na 'it' torbe i to iz jednostavnog razloga.

'Kad sam bila mlađa bila sam luda za njima, ali više nisam. One su ionako 'it' jedan kratak period, a osim toga stalno viđaš druge s istom torbom. Sad svoje torbice kupujem na putovanjima, no bez obzira našla ih na buvljaku u Saint Tropezu ili u nekim malim buticima bitno je da su jedinstvene i da neću sresti pet žena s istom torbom', kaže Hilton.

Priznaje i da ne voli kupovati online jer voli stvari popipati, dodirnuti i probati prije kupnje.

'Privlače me komadi čija mi silueta laska. Volim kratke haljine i modne klasike, poput sakoa, balonera, male crne haljine i obožavam ih nadograđivati modnim dodacima. Moja najdraža kombinacija su skinny traperice, majica, sako i balerinke. Volim traperice iz Topshopa, a njihov model Joni mi je najdraži. Otkako sam postala mama odijevam se puno praktičnije i sad mi je puno mi je draže za kupovati za njih nego za sebe', kaže Hilton.

Priznaje da sad žali što se u jednom trenutku riješila Diorovih torbica Saddle koje su se ponovo vratile u modu, te Diorovih komada s logotipom, kaže da je iz toga naučila lekciju da se neke stvari isplati zadržati.

'Nikad se zato neću riješiti ničeg s potpisom Chanela jer Chanel nikad ne gubi na vrijednosti. Priznajem da sam mnogo stvari sačuvala kao da sam znala da ću imati kćeri. Jako volim odjeću koje mi je mama dala, njezine komade s potpisom Puccija, Alaïe, Zandre Rhodes. Za svoje kćeri čuvam komade nakita, ali i neke klasične odjevne komade poput haljina na preklop Diane von Furstenberg. One su vječne i nikad ne izlaze iz mode', kaže Hilton.