NA ULICAMA NEW YORKA

Modno izdanje s porukom: Ovako je Irina Shayk odala počast proslavljenom glazbeniku

28.04.2021 u 11:53

Bionic
Reading

Početkom travnja, glazbeni svijet i brojne obožavatelje rastužila je vijest o odlasku poznatog repera DMx-a u 50. godini života, a počast njegovu liku i djelu ovih je dana na ulicama New Yorka odlučila odati slavna ruska ljepotica, Irina Shayk

Svojim odjevnim kombinacijama na ulicama New Yorka, 35- godišnja Irina Shayk redovito privlači pažnju javnosti. Nakon što je nedavno svojim stajlingom odala počast pop princezi Britney Spears, slavna ruska manekenka isto je učinila po pitanju američkog repera DMX-a.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Početkom travnja, njujorški reper DMX, pravim imenom Earl Simmons, hitno je hospitaliziran uslijed predoziranja, a nekoliko dana kasnije i s navršenih 50 godina izgubio je bitku za život.

Osim što je bio uspješan glazbenik iza kojeg je osam objavljenih albuma, tri nominacije za Grammy i dvije osvojene nagrade American Music Awards, pojavio se i u brojnim filmovima i serijama poput 'Romeo Must Die', 'Moesha', 'Half and Half' i 'Fresh Off the Boat', a na ulicama New Yorka, ruska manekenka Irina Shayk odlučila mu je odati počast.

Uz crne čizme s glomaznim potplatom, a koje su se pružale do bedara, Irina je nosila predimenzioniranu majicu s likom slavnog njujorškog repera uz natpis 'RIP' i datum njegovog odlaska istaknutog na rukavima.

Da itekako prati i s lakoćom primjenjuje aktualne modne trendove, Irina je ovoga puta dala naslutiti dodatkom bijele torbice s ručkom od masivnog lanca – detalja koji se upravo ove sezone smatra najpoželjnijim, prvenstveno zahvaljujući ogromnoj popularnosti modela s potpisom talijanske Bottega Venete.

  • +10
Torbice s detaljem lanca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo