Ponuda iz trgovina

Modni ulovi: Ove udobne i ženstvene cipele poželjet ćete zauvijek imati na nogama

27.04.2019 u 16:26

Bionic
Reading

Iako su se modeli cipela s otvorenom petom, popularne 'slingbackice', počeli sramežljivo pojavljivati unazad nekoliko sezona, ovoga proljeća i ljeta su apsolutni hit među modnim zaljubljenicama

Ženstveni modeli s otvorenom petom opčinili su mnoge trendesterice koje su oduševljeno prigrilile ovaj trenutačno najvrući modni trend koji će, obzirom da se radi o vrlo udobnim modelima cipela, neko vrijeme sigurno biti s nama.

Iako omiljene u 80-ima, neko vrijeme ovakve cipele nisu bile u fokusu modnog svijeta, no slingbackice su se vratile nikad ženstvenije i poželjnije.

  • +75
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Dakako, treba podsjetiti i kako cipele s otvorenom petom zahtijevaju pomno njegovana stopala pa nikako ne zaboravite dotjerati pete prije nego se odlučite na neki od slingback modela.

Super je stvar kako su popularne slingbackice savršene za mnoge prigode te se s lakoćom uklapaju u svaki stil pa ljubiteljice rock chica mogu bez problema isfurati edgy modele ukrašene lancima ili zakovicama, cure koje vole glamur mogu se odlučiti za lakirane modele, a trendeseterice koje vole razigrani stil ili boho chic zasigurno će pronaći nešto za sebe.

Njihova je prednost što su jako udobne jer nema opasnosti od žuljeva na peti, a ako odaberete model s nižom block ili kitten petom u njima ćete moći izdržati cijeli dan.

  • +23
Cipele s otvorenom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Varijante su zbilja različite od klasičnih balerinki, ravnih cipela, modela s vrtoglavom petom ili pak s udobnom block petom pa će, ni ne sumnjamo, svaka fashionistica pronaći nešto za sebe u nikad bogatijoj ponudi u trgovinama.

Instagram su preplavile stajliš kombinacije koje uključuju ovakve modele cipela koje se fantastično slažu s trapericama, običnim t-shirt majicama i npr. sakoom što ih čini idealnim i za posao ili večernji izlazak.