JESENSKI HIT

Modni stručnjaci složni: Ove će neugledne cipele uskoro postati itekako tražene među svjetskim trendsetericama

13.09.2019 u 06:34

Bionic
Reading

Ove jeseni na površinu će isplivati trend koji neće baš svi prigrliti na prvu, a možda čak ni na drugu. Riječ je o loafericama s povišenom petom i debelim potplatom koje ne izgledaju nimalo ženstveno, ali itekako mogu izgledati cool ukoliko znate kako ih kombinirati

Loaferice su posljednih godina postale omiljena jesenska obuća žena diljem svijeta. Ne samo da izgledaju vrlo elegantno te su u pravilu vrlo udobne, ove cipele vrlo se lako kombiniraju i izgledaju podjednako dobro uz odijelo i haljinu. No, kada kažemo loaferice, pritom mislimo na elegantne, klasične modele kakve ste i sami vjerojatno vizualizirali u svojoj glavi.

Ipak, narednih mjeseci će, ako je vjerovati predviđanjima modnih stručnjaka, ulicama dominirati modeli loaferica s prenaglašenom petom i debelim potplatom koji izgledaju pomalo rogobatno i sve samo ne damski.

Vjerujemo kako su ove cipele izrazito udobne, no nismo sigurni koliko će ovaj trend zaživjeti u Lijepoj našoj. Modni stručnjaci tvrde kako će ove pomalo neugledne loaferice biti jedne od vodećih modela sezone, sugerirajući nam ih kao zamjenu za gležnjače ili trendi natikače koje će ove jeseni biti podjednako tražene i voljene među trendsetericama.

Ukoliko se osjećate dovoljno odvažnima da isprobate ovaj trend, svoj par rogobatnih loaferica nosite uz efektne čarape od pletiva ili čipke te u kombinaciji s popularnim midi haljinama ili culotte trapericama koje su neizostavan dio jesenske kolekcije high sreet trgovina.

  • +4
Loaferice s debelim potplatom i povišenom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije