SA STILOM

Raskošnu haljinu kraljica Rania zaokružila je chic detaljem koji krije divnu priču

15.06.2023 u 09:40

  • +4

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da je kraljica Rania od Jordana s punim pravom uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Elegantna supruga jordanskog kralja Abdullaha II, s kojim ima četvero djece, sve je ponovno očarala svojim gracioznim modnim izdanjem na dobrotvornoj zabavi u Ammanu, koju je održala Zaklada za borbu protiv raka kralja Huseina.

Lijepa kraljica za ovu je prigodu ponovno pokazala da po pitanju modnih izbora doista ne zna za greške.

Stajliš Rania zablistala je u efektnoj haljini, a riječ je o impresivnoj kreaciji iz kolekcije SS23 Couture, koju potpisuje Elie Saab, proslavljeni dizajner rođen u Libanonu.

  • +5
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Raskošnu večernju haljinu kraljica je upotpunila clutchem od satena (Jennifer Chamandi), na kojem je kaliografski ispisano ime njezine kćeri, princeze Iman, na arapskom jeziku.

Kao i uvijek, kraljica je look bez greške zaokružila bogatim uvojcima i profinjenim make upom.

Zanimljiva torbica, na kojoj stoji 'Imany', u prijevodu 'Moja Iman', što također znači 'Moja vjera', ima posebno značenje za kraljicu jer ju je nosila na vjenčanju kćeri Iman, najstarijeg djeteta jordanskog kraljevskog para.

Inače, princeza Iman vjenčala se za svoga zaručnika Džamila Alexandera Thermiotisa u ožujku, a tad je graciozna mladenka blistala u veličanstvenoj vjenčanici koju potpisuje Dior.