LUCIJA LUGOMER

Modni promašaj hrvatske plus size ljepotice: Grudnjak na izvol'te, čipka i kratko ne idu skupa

14.02.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Hrvatska Ashley Graham, kako su je mediji prozvali, te najuspješniji plus size model Lucija Lugomer osvanula je na Avonovu beauty događanju u prozirnoj čipkastoj haljinici

Plus size ljepotica Lucija Lugomer često ima problema s odabirom odjeće, a nedavno se našla i na meti našeg Fashion Gurua, koji je njezin stajling nazvao infantilnim te ju uvrstio na listu najgore odjevenih osoba u Hrvatskoj. Kao velika ljubiteljica kozmetike, 24-godišnja ljepotica raskošnih oblina prisustvovala je Avonovu beauty izazovu i predstavljanju novih proizvoda.

Lucija se na svom Instagramu redovito pohvali make up lookovima, jer najradije se sama šminka, što za svakodnevne prilike, što za javna događanja. No stajlingom u kojem se pojavila na Avonovom događanju Lucija nažalost nije odradila tako dobar posao kao šminkom.

  • +10
Lucija Lugomer Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Najuspješnija plus size ljepotica u Hrvata odjenula je kombinaciju od koje bole oči, ali ne od viška boja, već od kiča koji je na sebe nabacala. Lijepa brineta napravila je nekoliko pogrešaka, zbog kojih je cjelokupan stajling rezultirao potpunim modnim promašajem.

Na tanke crne najlonke Lucija je odjenula haljinicu od crne čipke koja je više otkrila nego sakrila. Odavno smo naučili kako haljina ne treba biti skupa da bi izgledala lijepo, no pogreška se događa kada kupimo onu koja sama po sebi djeluje jeftino. Upravo tako izgleda i Lucijina haljina koja, osim što je ultrakratka, otkriva donje rublje. Ispod prozirne kreacije jasno se nazirao ljubičasti grudnjak, što nije nimalo damski i privlačno, barem ne kombinirano na ovaj način.

Već i ptice na grani znaju da minica i dekolte ne idu zajedno, što isto tako vrijedi i za prozirnu haljinu, no čini se kako Lucija još uvijek nije usvojila osnovna modna pravila. Da stvar bude gora, modnoj katastrofi pridonijeli su točkasti rukavi, zlatna ogrlica koja nikako ne ide uz ovakav model haljine te šareni turban koji bolje da i ne komentiramo, a nije puno pomogla ni lakirana crossbody torbica koja ne odgovara ovom pokušaju rock-chic outfita.

Jedino što možemo pohvaliti na Luciji su crne combat čizme koje su ove sezone veliki hit te bi puno bolje pristajale uz haljinu midi kroja, bez prozirnih dijelova i suvišnih modnih dodataka.

  • +42
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije