POPUT MEGHAN

Modni preokret u britanskoj monarhiji: Nikad ljepša princeza Beatrice oduševila stajlingom

22.06.2018 u 22:12

Bionic
Reading

Mlađe članice engleske kraljevske obitelji u posljednje vrijeme pomno prate na modne odabire i stajlinge, a isto je ovih dana dokazala princeza Beatrice koja je nakon niza konzervativnih kreacija napokon osvanula u mladenačkom izdanju

Nakon što je njezina mlađa sestra princeza Eugenie oduševila javnost svojim izdanjem na Royal Ascotu i starija Beatrice poželjela je unijeti dašak promjene u svoje inače vrlo dosadne i konzervativne stajlinge.

Kćeri princa Andrewa 28-godišnja Eugenie i godinu dana starije Beatrice posljednjih su mjeseci dosta bliske sa suprugom svog mnogo poznatijeg bratića princa Harryja, Meghan Markle. Zbog toga mnogi smatraju kako ih je upravo novopečena vojvotkinja vlastitim primjerom ohrabrila na ovakve modne promjene.

Princeza Beatrice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeza Beatrice u četvrtak je stigla na ljetni party jedne londonske kompanije na kojem su se između ostalog zabavljali i mnogi celebrityji.

Unuka kraljice Elizabete pritom je nosila bijelu haljinu modne kuće MSGM koja se isticala zbog svoje mini dužine u kakvoj inače nismo navikli vidjeti princezu. Uz to je nosila i upečatljive indigo plave štikle i crnu kožnu torbicu nalik mini koferu.

  • +2
Princeze Beatrice i Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia